"Пеевски е авторитетeн и работлив, еврономинацията му не е изненада"

OFFNews 05 април 2014 в 12:17 13673 43

Делян Пеевски

Снимка Сергей Антонов

Делян Пеевски

"Делян Пеевски е известен в цяла България, има авторитет и върши добра работа в парламента. Номинацията на кърджалийското ДПС не изненада за никого в партията."

Това заяви депутатът от Движението за права и свободи Камен Костадинов в ефира на bTV.

По думите на Костадинов Пеевски е пътувал из страната и се е срещал с метни структури, като е отговарял на техни въпроси, което и му е осигурило доверието в ДПС-Кърджали. 

Костадинов обясни, че въпреки номинацията на влиятелната структура на ДПС в Кърджали, от партията все още не са решили кои хора ще бъдат включени в евролистата, както и че все още няма ясен водач в нея.

Зам.-председателят на ПГ на ДПС отхвърли обвиненията, че неговата партия е "преяла с власт".

Костадинов посочи, че макар да не е етническа партия, „ДПС има малко по-различен тип политика” и „едва ли не запазен електорат”, заради който по много теми не може да си позволи компромис.

Той заяви, че районите, в които партията е най-силна, може да са бедни, но преди положението им е било още по-лошо, а когато политическата сила не е на власт, отново се влошава.

По отношение на обвиненията, че огромни средства се пренасочват към изостанали и слабо населени райони по политически причини, Камен Костадинов посочи, че целта на българските политици е стандартът на живот на хората в страната да е относително сравним.

Костадинов коментира и купона по повод 60-ия рожден ден на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган.

Депутатът сподели, че Доган е получил огромен 85-инчов телевизор от ПГ на ДПС, но по традиция всеки гост е носил и личен подарък.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!