Паси: Борисов да използва срещата с Тръмп, да поиска отпадане на визите и инвестиции

OFFNews 11 ноември 2019 в 08:58 2620 2

Ако искаме американският бизнес да влезе в България, има една единствена 100% гарантирана мярка - това е визита на президента на САЩ в България. 

Това заяви Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб и бивш външен министър, по БНТ. Той коментира предстоящата визита на премиера Бойко Борисов в САЩ и срещата му с президента Доналд Тръмп. Това е момент, който трябва да бъде използван, подчерта Паси. 

Естествено е да се поиска подкрепа за България да влезе в Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, да се поиска падането на визите, да се поискат нови инвестиции, допълни той. 

Днешният 11 ноември на много места се отбелязва като край на Първата световна война. След нейния край човечеството не си направи поука, тъй като имаше Втора световна война. След Втората световна имаме поуки и те се наричат - ООН, НАТО, план "Маршал", с който САЩ финансираха укрепването на Западна Европа и фактическото създаване на Европейския съюз, каза още Паси. Ние вече имаме 75 години почти - Европа без мащабна война. Не е имало друг такъв период в историята на Европа. Всичко това е в резултат на поуките, които са се взели, обясни президентът на Атлантическия клуб. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

11.11 2019 в 09:43

А бомбите от Инджирлик?
Да ги поиска ли?
Или те ша му заповядат да ги вземе..
Та и "инвеститори" в Ново село и летището в Безмер да докара. Втория етап да отпочват..
Та тамън докат додат Ф-ките ни..
Нъл затуй Трабантче ти ги искаше.. Ядрените бомби да могат да носят..

4022

1

Nikola Nikolov

11.11 2019 в 09:37


ПОМАКА пак започна да яде най-обичаното си.
ЛАЙНАТА !!!
Баща му е евреин МАЙКА МУ Е ПОМАКИНА.По законите на евреите КАКВА Е МАЙКА ТИ ТАКЪВ СИ И ТИ.Баща може да ти е ВСЕКИ.Иначе тоя кога и да го застреляш си закъснел.