Партиите на протеста трябва да направят правителство, който иска, да го подкрепи

Бойко Рашков не отговаря на изискванията за главен прокурор, говори енергично, но е време и да действа така, заяви ген. Атанасов

OFFNews Последна промяна на 13 юни 2021 в 09:11 6179 0

Служебният министър на МВР Бойко Рашков не отговаря на изискванията за главен прокурор, затова няма нужда да се обсъжда този въпрос. Той говори много енергично, но добре е и да действа толкова енергично. Получаваме сигнали от наши членове, че ГЕРБ и ДПС вече купуват гласове. 

Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по БНТ. Партиите на протеста преследваме целта да имаме мнозинство за съставяне на правителство, да не зависим от други партии. Нищо че има европейско по футбол, българските граждани трябва да осъзнаят, че тази избори са много важни, подчерта той. 

Демократична България си е поставила за цел да изпревари БСП. Но - ако протестните партии нямаме мнозинство, трябва да съставим правителство и да го сложим на масата. Който иска, да го подкрепи. Ако народните представители от ДПС искат, нека го подкрепят. Непоисканата подкрепа понякога е много ценна, обясни Атанасов. 

Това, което видях в мрежата, са записи от камери в заведение, нека тези, които са били там, да обясняват. Нямам представа защо са били там тези хора, коментира лидерът на ДСБ по повод появилия се запис с бившия шеф на митниците Петко Петков, който дава хартиен плик на президентския съветник Пламен Узунов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови