Панчо Панайотов напусна ДСБ няколко месеца след като стана неин член

Причината е преизбирането на ген. Атанас Атанасов. Докторът е готов за друго дясно обединение с хората около Цецка Бачкова

OFFNews 14 февруари 2022 в 16:41 4916 0

Емблематичният бивш дупнишки кмет Панчо Панайотов напусна ДСБ след преизбирането на ген. Атанас Атанасов за нов мандат начело на партията.

Панайотов напомня, че е бил приет за член на ДСБ преди няколко месеца, за да даде подкрепа "за смяната на този". Но след като това не се е случило, се обадил на шефа на дупнишката организация да го отпише.

"Ако тези 200 човека заедно с Цецка Бачева, решите, че е безсмислено да продължите там и решите да да се създаде истинска дясна партия. Истинска. Аз съм готов да се включа", написа Панчо Панайотов във фейсбук.

Ето пълния текст на съобщението му със запазен правопис:

Току що се прибрах от работа. Току що разбрах, че атанасов е спечелил.(290/200 гласа.).
Уважаеми. Преди няколко месеца бях приет за член на ДСБ. ( Мотива да дам морална подкрепа, за смяната на този. Вече се обадих на шефа на дупнишкия клуб да ме отпише. Нямам никакво намерение да се занимавам с недорасляци.

Ако тези 200 човека заедно с Цецка Бачева, решите, че е безсмислено да продължите там и решите да да се създаде истинска дясна партия. Истинска. Аз съм готов да се включа.

Както се подразбира, нито може да разчитате на моя глас, нито на никаква подкрепа. С ментета не работя, нито комуникирам.

Много ви здраве.

В следващ пост Панчо Панайотов обяснява разбиранията си за политика и партия. 

Уточнявам. Уточнявам за недорасляците политикани.

Уточнявам хладнокръвно и простичко, защото най- опасното невежество е политическото невежество. Това невежество, създава възможността, публичната власт, политическата власт да се превземе от лъжци, крадци и както е в България от мафията. А това носи мизерия за милиони. Точно за това, политическото невежество е сред най- опасните за обществото.

И за това, ще представя една кратка лекция. ( Ясно ми е, че предубедените коне с капаци няма да се съгласят, но пък не всички са такива.).

Силата на една политическа партия( моля обърнете внимание на 'политическа партия". Нямам предвид криминалните организации, записали се като "партии").

Та силата на партията се определя от едно единствено нещо. Повтарям, едно, единствено.

И това е съгласието и доверието, което получаваш от политическото гласуване на избирателите. Няма да го повтарям.

Моля обърнете внимание на " политическото гласуване". Освен него има и друго "гласуване". Познато ви е. В махалите, купуване на гласове, обещания за лични облаги и далавери, за постове и възможности. Това гласуване не е политическо, то е гласуването за криминалните организации.

Та силата на политическата партия зависи само и единствено от политическото доверие на избирателите.

Получаваш силно доверие, получаваш сила и признание.

Получаваш нюню доверие, следва, че партията ти е нюню. Малка, дребна и жалка.

Колкото и хвалебствени речи ( някои ги чух, комсомолски клишета), колкото и емоционални заклинания да крещиш на конгреса. Това е истината. От сто българи един ти дава доверие. От сто- един.

Политиката е за почтени и умни хора. Не е за измекяри.

Няма как да правиш предизборни коалиции с очевидната цел просто да вкараш в парламента няколко човека. Няма идеология, няма ценности.

Оня с брадата многократно заяви- "ние не сме нито леви, нито десни. А какъв е. Чии го дири в политиката. Там има само идеология и ценности.

Няма как, години да критикуваш ( простака, мафиот), и когато влезеш в парламента ставаш съучастник, прислужваш персонал на този мафиот.

И вчера този дребния се оправдава- ние изгубихме от меката периферия. Тъпоча, безпросветност. Този не знае, на кой свят живее.

Ами това е самопризнание, самопризнание за убийство. Но този не се усеща. А и голяма част от партийните слушатели.

Замислете се какво означават тези думи.

Бог да прости.

Но в природата, в еволюцията идват нови видове.

Живота се подържа. Гнилото загива.

Много здраве от село.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови