Още един кмет на ГЕРБ отива на вота като независим

Последна промяна на 12 септември 2019 в 14:17 1143 0

Дългогодишният градоначалник на Ямбол от ГЕРБ Георги Славов обяви в социалните мрежи, че напуска поста си на координатор на партията и ще се яви на кметския вот на 27 октомври като независим кандидат. Вчера ГЕРБ обяви имената на претендентите си в големите градове след заседание на Изпълнителната комисия. За Ямбол е посочен Димитър Иванов.

От изявлението на Георги Славов се разбира, че не е наясно с мотивите за подмяната му в последния момент. "По време на срещата ни в Изпълнителната комисия не бяха представени логични аргументи за това", е написал Славов. С решението си той се надява да се прекратят догатките за неговата кандидатура и насаждането на слухове в публичното пространство. Досегашният кмет напомня, че е спечелил гласовете на съгражданите си десет години при различните видове избори. 

Славов е поредният кмет на ГЕРБ, който дава воля на недоволството си от решението на ръководството и се кани да участва в изборите като независим. В Хасково например градоначалникът Добри Беливанов също отпадна от листата на ГЕРБ, на негово място бе посочен Станислав Дечев, а Беливанов ще се кандидатура като независим.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !