Quantcast

Орешарски освободи зам.-министър на регионалното развитие

OFFNews Последна промяна на 05 февруари 2014 в 19:34 3593 4

Добромир Симидчиев

Премиерът Пламен Орешарски освободи заместник-министъра на регионалното развитие Добромир Симидчиев от заеманата длъжност по негова молба, съобщи правителствената информационна служба.

Симидчиев е роден на 12 февруари 1974 г. Той е магистър по бизнес администрация от Университета в Сиатъл (САЩ) и магистър по пречистване на води от Университет по архитектура, строителство и геодезия в София.

Професионалната му кариера започва в „Техно Сид БГ” ООД, а след това заема мениджърски позиции в "Делфин проект екотехника” ООД и „Софийска вода“ АД.

Той заема поста заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството през октомври 2011 г. и остава на него продължение на малко повече от две години, в рамките на три правителства.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.02 2014 в 09:01

Ханку Брат,
Достатъчно добре се справяте и сами с измислянето на опорни точки на опонентите си, така че дерзайте. Общо взето от вас, Бивол и Оффнюз трудно може да се дореди някой, камо ли пък да изпревари. Време е вече Кутев да започне да ви плаща, така добре се справяте.

05.02 2014 в 21:27

Не е много ясно от къде се краде повече - от магистралите или от т.нар. "Водни цикли".
В България в момента се реализират проекти в общините по т.нар. "водни цикли" за десетки милиони на проект. Строят се "златни" фекални канализации... или поне позлатени за тези пари.
И това не е всичко /както се казва/ - има още една ниша за грандиозно крадене, наречена "Техническа помощ за водни цикли". Как ви се струват 5 500 000 /пет и половина милиона лева/ пари за "техническа помощ" за част от едно малко градче и част от съседното му селце? Това не са пари за проектиране, нито за оборудване, нито за воден кадастър. Това са пари за "даване на акъл" и малко схеми-проекти, които в последствие се препроектират. За тези пари можеш да направиш водния кадастър на Венеция. В крайна сметка - грандиозен обир! В крайна сметка - обсипване на позлатените лайняни канали със скъпоценни камъни.
А Европа и ОЛАФ спят непробудно.

05.02 2014 в 20:51

Познавам го, прекрасен специалист! Но явно неудобен имайки предвид работите по водния цикъл.

05.02 2014 в 20:01

"Наши", "читави", хора и все "доброволно" напускат тия дни ... какво се случва? Поля, КУРекторе дайте опорни точки ...