Оперираният Борисов: Невинаги загубената битка означава край на войната

OFFNews 20 април 2021 в 10:43 4522 3

Снимка Архив

Невинаги загубената битка означава край на войната. 

Това написа премиерът в оставка Бойко Борисов в профила си във Фейсбук. Вчера стана ясно, че той е контузил коляното си на футбол и бе опериран. Поводът за думите му е годишнината от Априлското въстание. 

В текста си Борисов пише: 

145 години от избухването на Априлското въстание – събитие, доказало желанието на българите за свобода и държавност. На висока цена с кръв и жертви, то постига целта си. Показва ни, че невинаги загубената битка означава край на войната. Стига да вярваш достатъчно в целите си. Урок, който трябва да помним и днес. Омразата и разделението ни водят само по пътя на разрухата и никога не са довели до нещо добро. Успехите се постигат бавно и трудно – с единство и смелост. Поклон!

Дали в контекста на постъпването му в болница и операция Борисов ще отиде в Народното събрание, където по решение на парламента трябва да представи Плана за възстановяване утре предстои да видим. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

3

МЕНИСКУС

20.04 2021 в 13:27

Война срещу тебе ще водят тепърва интелигентните хора в България. Макар и с не толкова голямо мнозинство в парламента, но ще те изритаме от там малко по малко барабар с ненаялата се сган. Свърши тая твойта!

700

2

Gazpatcho

20.04 2021 в 11:31

Баце, на този изпостял и беден народ вече му писна от твоите
"селски" номера !
Изчезвай "час по-скоро" от политическата сцена в тази държава и никога не се появявай . . . повече !!!

9000

1

Petio Petkov

20.04 2021 в 10:59

За който не е разбрал посланието, последните 12 години са били Априлско въстание. Остава да дойде руският владетел - в случаяя Путин и да ни освободи от враговете на Борисов.