Общинските съветници от БСП в Радомир ще заемат едно място на ротационен принцип

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2019 в 12:00 1453 0

Общински съветници от "БСП за България" в Радомир ще заемат едно място в общинския съвет на ротационен принцип".

Това обявиха от ОбС на БСП - Радомир. Според разпределението на квотите в Общинския съвет в Радомир коалицията има три места в местния парламент. Две от тях се заемат от председателя на партията Георги Георгиев и избрания с преференции Красимир Борисов. Като водач на листата за общински съветници кандидатът за кмет Евдокия Асенова, която е на балотаж, предоставя своето място на следващите в листата.

„Моята цел е да бъда кмет, за да променя облика на града и общината ни, да дам нов тласък на развитието на Радомир, да върна духа на града и хората в родното им място. Бях водач на листата за общински съветници, за да мотивирам хората около мен и да поема отговорността. Всеки един от кандидатите за общински съветници от листата на коалиция "БСП за България" е достоен да бъде член на общинския съвет и да представлява хората, които ни гласуваха доверие на първия тур на изборите”, заяви Евдокия Асенова. Тя добави, че мястото й ще се заема на ротационен принцип от следващите по ред. Така последователно в четирите години от предстоящия мандат в общинския съвет ще влязат Елена Първанова, Вергиния Иванова, Андрей Сотиров и Станислав Станков. Всички те ще работят през цялото време екипно заедно с останалите двама съветници за реализирането на своите идеи и проекти.

„По този начин всички хора, които ни гласуваха доверие на първия тур на изборите, ще имат своите достойни представители в общинския съвет. Всеки от членовете на моя екип ще допринесе със своя опит, знания и умения за реализирането на нашите идеи и за отстояването на нашите позиции. За нас участието в управлението е кауза - да бъдем близо до хората и да работим в техен интерес, да променяме настоящето с визия за бъдещето на основата на традицията, да подредим града, квартала, селото, така както се грижим за дома си”, допълни Асенова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !