Quantcast

Общинският съвет в Стрелча изключва Иван Евстатиев​, взимат почетното му гражданство

OFFNews Последна промяна на 20 януари 2016 в 07:49 2882 5

Общинският съвет в Стрелча изключва Иван Евстатиев​, взимат почетното му гражданство

Снимка bTV

Общинският съвет на Стрелча се събира на извънредно заседание днес, за да освободи от поста на общински съветник бившия кмет на града Иван Евстатиев. Съдът в Панагюрище остави снощи в ареста бившия градоначалник, който е обвинен в изнасилването на 16-годишна ученичка.

На заседанието на местния парламент ще бъде разгледано и искането за отнемане на званието му "почетен гражданин на град Стрелча". Общинските съветници ще решат дали и името му да бъде изтрито от всички градски чешми, на които е вписано, съобщава bTV. 

Евстатиев призна, че е правил секс с ученичката от Стрелча. По думите му обаче това се е случило напълно доброволно от нейна страна. Медицинската експертиза не е установила върху момичето да е упражнено насилие. Разследващите са открили биологичен материал в хотелска стая, в която, по думите на момичето, е било насилено от Евстатиев. В кръвта ѝ е открито наличие на алкохол. Експертизите не са установили до има упойващи вещества.

На сметката на Евстатиев има друг подобен скандал. През 2006 година името му се завъртя покрай случай с поръчани проститутки за руска делегация. Тогава Евстатиев е бил кмет на Пазарджик. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.01 2016 в 14:07

Забележете само, как всички медии, платени от Боко, вече седмица мълчат за скандалните записи на двете каки, за това как Боко е купил къща в Барселона на любовница за 1.5 млн. евро, как Боко и Прас командват съдебната система, а вместо това вече 4-ти ден ни занимават с похожденията на някакъв дърт коцкар с една млада разпоретина.Какво толкова се е случило, че стана национален скандал- някво к**е се напило и на**ало, ами ако тази се беше запила и на**ла не с 57 годишен, ами с 27, или 18 годишен, каква щеше да бъде разликата, освен техническа,след като е доброволно и тя не е малолетна?!?Важното е скандал да има, ето , и Цацаров се намеси, защо не проверят верно ли Боко е купил къща в Барселона на любовница и с какви пари.
И да повторя- постъпката е морално укорима, но не е престъпление, ако не е имало изнасилване.Престъпление по НК е секс с лице под 14 години - малолетно.С непълнолетни не е престъпление, освен ако не се докаже изнасилване, ама как, след като доброволно е отишла в стаята му, доброволно се е напила.
Цялата работа е за пари.Ако не беше богат, а момата се беше напила и си го беше сложила с някой бедняк, което за нейната възраст е нормално, тия родители щяха да я нашамаросат и до там, никой нямаше ни да чуе, ни да разбере.А то стана цяла вече цяла седмица, страшна сензация, че някакво курве се напило с дъртак и дъртака му го сложил.

20.01 2016 в 13:00

Чудно ли е ? Такива са 99% от кадрите на БСП - кариеристи без грам морал !

20.01 2016 в 11:54

Аз пък мисля, че това не им е бил първия полов контакт, само че преди изборите е било удобно едно нещо а след изборите - друго. Сега ако кажете, че това е единствения случай някоя пикла да си хване "чичко паричко"... значи не ходите по кафенета, барове и дискотеки! Такива примери са не стотици а хиляди!!!
Ако говорим за злоупотреба с момичето, то тя се извършва от всички които използват "удобния" случай да разчистват стари политически сметки!

20.01 2016 в 10:00

В провинцията по места е пълно с подобни на този педофил, новозабогатели от различни машинации и далавери, охранени комунистически функционери от БСП, ползващи се с протекция от високите етажи на Властта! Затова е изключително важно в този случай Законът да бъде приложен в цялата му строгост!

20.01 2016 в 09:00

Дъртия педофил умишлено е надул момичето с алкохол и после без проблем е довършил заплануваното изнасилване. Подобна е историята и с Отврата Роман Полански, който изнасили 13 год. момиче след като е било упоено с алкохол.
При една неподкупна прокуратура и съд, селския Казанова трябва да попадне по най-бързия начин и за дълго в затвора.
Само дано не се окаже накрая, че детето го е изнасилило!