Новият губернатор на Пазарджик е първи братовчед на Екатерина Захариева

Диана Варникова 28 април 2022 в 14:16 3244 2

Новият областен управител на Пазарджик Андрей Гечев е първи братовчед на бившия външен министър от кабинета „ Борисов“ Екатерина Захариева.

Бащите им са братя. Родителят на губернатора има строителен бизнес и е известен предприемач в града.

От няколко месеца 38-годишният Андрей Гечев е новият областен координатор на “Продължаваме промяната“ в региона и доскоро се е занимавал с частен бизнес. Завършил е магистратура по специалността “Икономика на индустрията“. Днес Андрей Гечев встъпи в длъжност, като получи символично властта от досегашния областен управител Иван Васев, напуснал поста по собствено желание. Бившият полицай Васев се връща към адвокатската си професия, след като почти година остана на стола на областен управител на Пазарджик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

2

AntiZ

28.04 2022 в 15:03

замислИх се: баща Николай Райнов, син Богомил Райнов. Да сравниш кон с кокошка. От друга страна баща Пеко Таков, син Иван Таков! "от кратуна - кратунки, от маймуна - маймунки! А бе, а да се разходя в РФ, която не ми дават да посетя, защото съм от вражеска държава!
https://goo.gl/maps/vQLoNrAVLbroeume8

10298

1

AntiZ

28.04 2022 в 14:57

би могъл да се извини с "няма нищо по-случайно от роднинските връзки!", например! Хахаха...Щото и аз като гледам (пък и някои от вас със сигурност), какви роднини, какво zомби навред, ми...така си е! Приятелите си ги избираме, роднините - каквито се паднат!