"Нощните вълци" са влезли в България с шенгенски визи

OFFNews 30 юни 2016 в 21:07 5905 7

Снимка БГНЕС

„Нощните вълци“ на Шипка.

Министерството на външните работи съобщи, че дипломатическите представителства на България в Руската федерация не са издавали визи за руски граждани, принадлежащи към мотоклуб "Нощни вълци".

Представителите на клуба са навлезли на територията на Република България с шенгенски визи. Те не фигурират в забранителните списъци на ЕС, информират от пресцентъра на МВнР.

Междувременно общинските съветници от групата на Реформаторския блок в столицата внесоха в общината писмо до кмета Йорданка Фандъкова.

В писмото те настояват "да се забранят мероприятията на територията на столицата на т.нар „Нощни вълци“, известни като мотористите на Путин."

Сигурността и спокойствието на столичани са един от основните ни ангажименти и считаме, че подобни демонстрации на панславянски и имперски комплекси са провокация към гражданите на европейска столица, каквато е София в началото на ХХІ век, пишат общинските съветници от групата на Реформаторския блок.

В четвъртък следобед мотопоходът на „Нощни вълци“ премина през Шипка.

Група от близо 150 души посрещна рокерите. „Нощни вълци“ са посетили Храм–паметник „Рождество Христово“, където е отслужена литургия за загиналите в Освободителната война руски воини и български опълченци, съобщава агенция БГНЕС.

Тази сутрин протестиращи срещу посещението на "Нощните вълци" бяха нападнати в Бургас. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

6

Izalina

01.07 2016 в 01:13

"Представителите на клуба са (позволете ми поправката) (на)Влезли на територията на Република България с шенгенски визи."

Прекалихте, РБ. Айде почетете малко преди да продължите да повтаряте мантрата "мотористите на Путин". Има и още история.
Просто е.
Ако си търсите тема "опасности", тези са направо симпатяги ...


Дее, промити мозъци. Аман от първосигнални реакции

20374

4

Стринка Минка

30.06 2016 в 23:47

Нощните вълци враг на Брюкселската селищна система.

12884

3

Nimart

30.06 2016 в 22:58

И Украйна/Крим/ ли са превзели с Шенгенски визи?

77927

1

El Commandante

30.06 2016 в 22:20

"Сигурността и спокойствието на столичани са един от основните ни ангажименти и считаме, че подобни демонстрации на панславянски и имперски комплекси са провокация към гражданите на европейска столица"

Обаче гей парад може, щото те са носители на евроценностите...ахахахахахахахах с всеки изминат ден, все по-жалки и по-жалки.....

ВЪРНЕТЕ ДЪГАТА НА ДЕЦАТА,ПЕДАЛИ!!!