Нинова запозна посланици от ЕС с разследванията на Елена Йончева

OFFNews 26 февруари 2019 в 12:14 2835 1

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните – членки на ЕС, акредитирани в България. 

Беше представена приетата от БСП платформа за предстоящите европейски избори ‘’Визия за Европа’’ и залегналите в нея приоритети за развитие на Европейския съюз. 

Корнелия Нинова изложи пред представителите на дипломатическия корпус приетите изменения в Изборния кодекс, които ограничават правата на българските граждани и нарушават основни демократични принципи в изборния процес, аргументите на БСП за напускане на парламента и изрази опасения за честността на изборите.

Представена беше и дейността на Елена Йончева по разкриване на корупционни практики по висшите етажи на властта и стартиралия политически процес срещу нея, целящ да ограничи свободата на словото и да спре разследването на злоупотреби с публични средства.

В срещата участваха Деница Златева, заместник-председател на НС на БСП, Крум Зарков и Георги Свиленски – заместник-председатели на ПГ на "БСП за България", Кристиан Вигенин, секретар на ПГ на "БСП за България", Елена Йончева, говорител на ПГ на "БСП за България" и дерутатът Пенчо Милков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

1

Нострадамус

26.02 2019 в 13:52

България при Премиера Борисов е пропита от корупция. Съдебната система и Прокуратурата са зависими от правителството и НЕ работят. Икономиката, Образованието и Здравеопазването са в окаяно състояние. Доходите са като в Третия свят, а инфраструктурата е като Лунен пейзаж.!...Това са някои заключенията на Държавния департамент на САЩ в годишния му доклад за спазване на човешките права по света за 2017