Нинова за оставката на Главчев: Неизбежно и правилно

OFFNews 17 ноември 2017 в 10:16 5703 1

"Днешното решение на Главчев беше неизбежно и правилно. Но и днешното решение е горчив урок за цялата политическа класа и най-вече за управляващото мнозинство. Урок за това, че е нормално, в правовата държава да има управляващи и опозиция. Нормално е да имаме различни мнения, защото идваме от различни групи"

Това бяха първите думи на Корнелия Нинова в парламента след оставката на председателя на Народното събрание Димитър Главчев.

"Краят на председателството на г-н Главчев е възможност за ново начало, то е предизвикателство пред всички нас. То е тест за политическа зрялост. Дали сме готови да поставим ново начало на парламентаризма.

Корнелия Нинова опонира на Борисов в изказването му от сутринта, че БСП клатят държавата.

"Чухме сутринта, че БСП искат да събарят държавата. Искаме да възстановим принципите на правовата държава и на държавността. Може би наистина губим от това, което се случи, но печели правовият ред и демокрацията. Ние от БСП ще сме гарант за това и най-вече българските граждани да се чувстват свободни, да имат мнения, да го отстояват и да се борят за своите позиции", завърши Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12001

1

Севтопол

17.11 2017 в 13:30

"Днешното решение на Главчев беше неизбежно и правилно." – казва Корнела. Значи решенията на сгафили гербаджии да напуснат парламента са правилни, както са правилни и решенията на сгафили ком..., пардон, социалисти да си стоят в парламента, все едно че нищо не е станало. Що бе, вие в БСП от висшата раса ли сте?