Нинова: Въпросът сега е кой може да направи промяната

OFFNews Последна промяна на 26 май 2021 в 11:09 451 0

Тук сме заедно с коалиционните си партньори, с водачи на листи, с младежкото обединение. Тръгваме на тези избори с нови сили и нова енергия в голямото ляво обединение, което направихме - и продължаваме с нови партньори. 

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова при внасянето на подписите в ЦИК за регистрация на коалиция „БСП за България” за предстоящите парламентарни избори. 

Тръгваме организирани и подготвени за тези избори, с две цели. Промяна и стабилност. Ако на предишните избори се постигна задачата – свалянето на ГЕРБ от власт и начало на промяната, то тази промяна трябва да се продължи – но вече да се предложи с какво да бъде заменен моделът на ГЕРБ. И кой може да го направи. Кой има план, кой има ясна представа какво да се случи, кой има хората, които да го направят, каза още Нинова. 

Втората цел е стабилност – след тези избори, би трябвало да имаме едно стабилно управление, което освен че трябва да продължи промяната, трябва да гарантира и сигурност на хората. Да сложим край на политическата криза, за да започнем да работим по икономическата и социалната. Вече е въпрос не само на желание за промяна, въпросът е – кой може да я направи и как да я направи. Ние тръгваме с тази амбиция, че можем. Имаме ясно разписана програма – стъпка по стъпка, имаме хората, имаме голямо ляво обединение. Тръгваме с още по-големи сили за тези избори – така че успех на всички, заяви председателят на БСП. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Парламентът на живо