Нинова в Казанлък: Вярвам в имунната система на партията

OFFNews Последна промяна на 02 юни 2020 в 09:36 1737 0

Корнелия Нинова обсъди с общинския съвет на БСП в Казанлък икономическите и социални мерки, които предлага партията за преодоляване на последиците от кризата с коронавируса. 

”Европейските средства, които ще получи България трябва да послужат за финансиране на нов модел на здравеопазване, имаме план за възстановяване на икономиката, трябват инвестиции в родно производство и земеделие,” заяви Нинова. 

На срещата беше обсъден и ходът на отчетно-изборната кампания, и прекият избор на председател на БСП. “За нас е очевидна компроматната война, която се води срещу БСП и вас лично. За пръв път в историята на партията някой председател дава право на всеки член да избира пряко и ние няма да отстъпим от това”, заяви общинският председател Румяна Друмева. 

“От изборите вътре в БСП зависят процесите, които ще се развият догодина в страната. За мен е важно, че дадохме властта в ръцете на партийните членове. Вярвам във вашата мъдрост. Винаги в тежки ситуации е сработвала имунната система на партията и нейните членове са я стабилизирали. Знам,че и сега ще бъде така", заключи Нинова. 

В срещата взеха участие депутатите Георги Гьоков, Иван Ченчев и Румен Георгиев и областният председател на БСП- Стара Загора Румяна Динева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови