Нинова: ДБ не дойде на среща, не можем да започнем съдебната реформа

OFFNews 31 август 2021 в 10:11 3176 0

Снимка БТА архив

Неявяването на ДБ означаван, че не искат да има редовен кабинет, а да отидем на избори. По-лошото е, че не искат да започнем промяна на модела Борисов. 

Не можем да започнем нито промяна на съдебната реформа, те не искат да разговарят и за актуализацията на бюджета. Отговорността е тяхна, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в парламента след отказа на Демократична България да участва в насрочената с БСП среща днес. Най-лошото от отказа на "Демократична България" в момента е, че те отказват да разговаряме за актуализацията на бюджета. И с действията си рискуват да оставим пенсионерите без преизчислени пенсиите, медиците без помощ за коронакризата, МВР без помощта за охрана на границата, допълни Нинова. 

Продължаваме утре със срещата с Има такъв народ, от нея ще зависи как ще продължат действията ни по-нататък. В четвъртък ще свикаме Национален съвет, обясни Нинова. 

Не можем да се откажем по средата на пътя, обясни лидерът на БСП. Няма нужда от стратегия, за да се промени позицията на Има такъв народ. Всички виждат кризите, които връхлитат страната ни - виждаш какво идва, какви стратегии и тактики, ако имаш разум, заяви още Нинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!