Нинова: Да си го кажем директно - говоря за нови избори

OFFNews 23 април 2017 в 10:51 24879 14

Корнелия Нинова

Смятам, че този парламент и това мнозинство няма да изкара 4-годишен мандат. Твърде много отстъпления от обещания, което води до разочарование, много хора ще останат недоволни, заяви пред Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Прекалено голям компромис за партии и личности, които до вчера бяха нетърпими една към друга - националисти с антиевропейско, антинатовско поведение и граждани за европейско развитие на България, уточни тя.

Да си го кажем директно - говоря за нови избори, категорична е Нинова.

Според нея в следващите седмици предстоят разправии и пазарлъци за постове и министерства:

„При една критична ситуация в света, в Европа и на Балканите това мнозинство няма да бъде стабилно. Те са на ръба, 122 души, това не е стабилност.“

На въпрос каква оценка ще даде на кабинета Герджиков по шестобалната система Нинова каза:

„Обикновено на този въпрос отговарям - когато кабинетът си тръгне, ще му дадем оценка. Но сега ще отговоря - четворка. Не изнесоха истината за завареното положение в държавата. Вероятно приеха, че това би било реваншизъм или намеса в изборите. Обществото ни има нужда от истината. В същото време уволнява, когато му се пускат политически sms-и“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12094

14

дони

23.04 2017 в 21:32

Защо така бе, стрино? Без прекрасния свинар ли не можеш в ИБ на скапаната си партия? Те и други ще си тръгнат, а може и ти да си следвашата...

42249

12

Denis Rizanov

23.04 2017 в 17:24

Nik68, Обзор не е случайно посочен. Това там комплекса долу на плажа, големият, е на валю златев. Тва 1. После тиквата тогава САБОТИРАШЕ провеждането на заседание на НС. 2. Нататък, кой кого е целувал, прегращал и мушкал не е важно, защото както онези не са били "избора на българския народ", ТАКА Е ТЕЗИ СЕГА НЕ СА! или твърдиш обратното?! 3. Нататък прочети пак поста ми и виж колко несъстоятелни са отговорите ти.

За протокола: Минусите ти не са от мен. Забелезвам, че за 3-ти път, когато подхвана дискусия с теб някой тенденциозно минава и ти блъска минуси.
Наздраве!

16009

9

Nik68

23.04 2017 в 13:48

А ако се сетят Обзорци колко й е взела демокрацията на Нинова с камъни ще я изгонят. А и Борисов си има имоти там и има къде да отседне.

16009

8

Nik68

23.04 2017 в 13:43

Да напомням ли как можеше. С Коалиция 2+3 + златен пръст. Това ли беше избора на българина. Патриоти подкрепяха ДПС фиктивно. Станишев се разцелува с Местан по-късно оказал се най-голяма заплаха за националната сигурност. Да ходи на Обзир Нинова - за плаж студено, нито ще трогне някого там с приказки за СЕТА или за ембаргото, нито на плажа ще впечатли с фигура.

63994

7

Red or Dead

23.04 2017 в 13:24

Ну Корни...ДАВАЙЙЙЙЙ.....Я тебя.....люблю...силная, очень СИЛНАЯ....

Избори до ДУПКА!!До пълната и неотменима победа на КОМУНИЗМА - НАЙ-ХУМАННИЯ строй измислен от човека, НО значещ смърт за....PURE EVIL.......или PURE EVIL, или НИЕ останалите 99%......

Я Думаю ПОБЕДА БУДЕТ.....ЗА НАМИ......