Николай Събев се отказва от парламента

OFFNews 05 октомври 2022 в 15:39 6620 4

Кирил Петков и Николай Събев по време на последната предизборна кампания

Снимка Пресцентър "Продължаваме промяната"

Кирил Петков и Николай Събев по време на последната предизборна кампания

Бившият министър на транспорта Николай Събев е подал молба за отказ от депутатското си място в 48-ото Народно събрание в Централната избирателна комисия, съобщи "24 часа".

Собственикът на куриерската фирма "Еконт" водеше листата на "Продължаваме промяната" в родния си град Русе.

Причините Събев да се откаже от мястото си в парламента са неизвестни. По време на предизборната кампания за изборите през ноември миналата година Събев беше един от основните дарители на ПП.

Докато изпълняваше функцията на транспортен министър Николай Събев обеща грандиозни промени като високоскоростен интернет и безплатна чаша вино за пътниците в БДЖ. Обещанията му останаха неизпълнени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

3

Почти Емигрант

05.10 2022 в 17:58

Кой ги пише тия статии с такива малоумни коментарчета като "обещанията му останаха неизпълнени"? За 1/8 мандат ли трябваше да ги изпълни? Малко ли е, че успя да обърне за отрицателно време предприятието на печалба за пръв път от повече от десетилетие?

10212

2

Човека

05.10 2022 в 16:11

За какво изпълнение на обещания говорите за шест месеца управление с война, световна икономическа криза и стадо маймуни-саботьори в опозиция, а и в коалицията? Те тия говеда от герб, дпс и възраждане, вместо конструктивна работа по законопроекти, почнаха от първия ден с вот на недоверие и циркаджийски изпълнения.
В тази разруха трябва поне един цял четиригодишен мандат, съпроводен със сериозна работа в парламента за да се започне само.

1065

1

Kalina F

05.10 2022 в 15:43

Бизнесът му е къде къде по-сигруно и печелившо занимание

 
X

Да помогнем на украинските деца!