Неизвестен мъж нападна с павета централата на БСП

OFFNews Последна промяна на 19 април 2015 в 20:28 5146 37

Снимка bsp.bg

Преди няколко часа неизвестен мъж нападна централата на БСП на ул. Позитано 20 и счупи с павета стъкла около централния вход. Тази грозна сцена се случи в центъра на европейска София посред бял ден, съобщи говорителят на БСП Атанас Мерджанов.

Социалистите обявиха, че "този акт е изненадал БСП, но не я е учудил.”

Когато в обществото ни има толкова противопоставяне и разделение, няма как да не се случват такива неща. Когато поругаването на паметници се приема за изразяване на естетически усещания, то паветата се превръщат в изразни средства. Когато хората, които следва да обединяват нацията ни, я разделят на умни и глупави, на красиви и грозни, на интелигентни и прости, на русофоби и русофили, то изразяването на политически пристрастия придобива все по-уродливи форми, коментира Мерджанов.

Според него "днес огорчението и тревогата надделяват над изненадата от инцидента."

Слава Богу, пострадали няма, но не можем да не си дадем сметка за поредната индикация за тревожната тенденция на развитие на обществото ни. Нека заедно й се противопоставим, заключи говорителят на БСП Атанас Мерджанов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.04 2015 в 10:50

Чудесна новона!! Прекрасно начало за седмицата..!Всеки демократично мислкещ ,човек и анти-комунист..не може да не се зарадва,от тази новина..!Но веднага възниква съмнението ,че в навечерието на 90 -годишнинната от къвавия ,комунистически атентат ,в черквата "Св.Неделя",те сами са си инсценирали "нападението" спавета...!Тоест искат да казжат..."ето и ние сме жертви..притова ,"невинни"/???/.Невинни ли? Комунистическата партия и респективно ,техният членски състав ,носят огромана отговорност ,за своите кървави дела,които имаха за цел ,да "бетонират" идноличната им ,еднопартийна власт ..по възможност ..завинаги или за "по-дълго" време..! КОМУНИСТИТЕ ,НЕ САМО ЗАСЛУЖАВАТ ,НАКАЗАНИЯ !ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ И ПОЛИТИЧЕСКА КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА ДА СЪЩЕСТВУВАТ !

20.04 2015 в 10:14

е какво !?!?

да не е взривил черква !?!?

дане е утрепал лагерник в белене !?!?!

просто сте гнусни и финансирани от кремъл и човека не е издържал .... строшил е прозорци .

махайте се в сибир

20.04 2015 в 09:55


БСП /първа го измисли Велислава Дърва/ разделя хората на "умни и красиви" срещу "глупави и грозни". Това да се разделят хората е най-важната опорна точка на Партията. Тази партия трябва да се замозакрие, а ако не иска да се забрани. Тази Пария създаде "това ДПС". И сега се прави, че без нейно участие ДПС обхваща за изборите циганите.

20.04 2015 в 09:40

Е понеделнишки почваме с добри новини, а така!БРАВО!

19.04 2015 в 23:45

противопоставянето на обществото е от ваша страна. С всеки избори ставате по-маргинализирани от преди. Похарчиха на наш гръб и некакви 20 милиона за референдум, измислен от шлемаджиите ви, вместо да подкрепят пенсионерите и детските домове. Живеете си в свой измислен свят.

19.04 2015 в 23:26

sottozero 28, има закон, който осъжда престъпленията на комунизма, и който ти току-що престъпи.

19.04 2015 в 23:24

З А М Ъ Л Ч Е Т Е !!! БСП без външен натиск ще гръмне от вътре. Само такива изцепки от типа "бият нашите" и вашите истерии ги държат заедно. Явно 25 години не ви стигат да поумнеете. При по-умна политика от деснеещите до сега да ги бяхме забравили, като в другите соц страни.
... и да ви напомня, че призиви към насилие в електронни медии се преследват от закона.

19.04 2015 в 23:21

След червените (и не само) олигарси, революция изяжда по-дребните нагаждачи, а след това - "красивите и умните". Накрая оживяват основно избягалите олигарси (по-приспособените, по Дарвин и сие) и първосигналните лумпени. Познайте кои попадат в Белене и Скравена.

19.04 2015 в 23:07

Най-голямото паве, за бКп

19.04 2015 в 23:07

Герой ! :)