Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

"Не знам кои малоумници подкрепят ДПС от името на ГЕРБ за балотажа"

Ивайло Анев 29 октомври 2015 в 15:05 6266 6

Аз не знам кои малоумници стоят зад местната организация на ГЕРБ в Доспат, заяви съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод информацията, че местната организация на ГЕРБ подкрепя ДПС за балотажа на 1 ноември.

Кандидатът на ГЕРБ за Доспат Елин Радев преди дни обяви на страницата си във Фейсбук, че в населените места, където нямат кмет от ГЕРБ на балотаж, ще подкрепят кандидатите на ДПС, а за кмет на община ДПС ще подкрепят кандидата на ГЕРБ.

"По този начин Движението за права и свободи доказа, че е наистина отговорна политическа сила не само в парламента, но и на местно ниво. ДПС може да работи за проблемите на жителите на община Доспат, но не и реформаторите", категоричен е Радев.

Балотажът в неделя е между Радев от ГЕРБ, който има 46% и Евтим Мутафов от Реформаторския блок с 33%.

"Не мисля, че това е официалната политика на партията", категоричен беше Валери Симеонов днес пред репортер на OFFNews. Той обеща ако това е така, патриотите за преразгледат поведението си.

"Аз контактувам с ръководството на ГЕРБ. Пак казвам, не знам кои малоумници стоят зад местна организация", повтори Симеонов.

Вчера от ръководството на ГЕРБ не осъдиха решението на местната организация в родопския град.

Заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев заяви, че дори да има подобна местна коалиция, то тя не е белег за национална такава.

"Никога не съм им вярвал, вие виждате как преди избори искат да се прилепят към ракета-носител", заяви Велчев по адрес на ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews