Настимир Ананиев: ДПС е в истерия, защото не може да се договори с нас

OFFNews 26 юни 2022 в 10:37 7793 0

Настимир Ананиев

Снимка БТА архив

В момента ни се отдава шанс да си върнем държавата, заяви Ананиев

В момента, в който видиш ДПС в истерия и да реве, значи нещо се случва. Кога последните 20-30 години ДПС се е оплаквало от някой? В момента те са в истерия, защото не могат да се договорят с нас.

Това заяви Настимир Ананиев от ПГ на "Продължаваме промяната" по БНТ. Няма да направим компромис с борбата с корупцията. Това беше заявена червена линия за нас и всъщност затова и падна кабинета - с това, което се случи на "Капитан Андреево", с парите за пътищата. Хората видяха за какво става въпрос - ние имаме два отбора, на България и на един олигархичен Франкенщайн - Борисов, Доган, Пеевски, Орлин Алексиев, Слави Трифонов и една червена петолъчка - Костадин Костадинов, каза още Ананиев. 

На летните протести през 2020 г. президентът Румен Радев излезе с вдигнат юмрук срещу този отбор на Франкенщайн. Не вярвам да свали този юмрук. В тази битка аз съм сигурен, че той ще вземе нашата страна, коментира Настимир Ананиев. 

Имаме двама лидери с различни мнения - единият е в президенството, другият е в изпълнителната власт и всеки има своите правомощия по конституция, посочи Ананиев.

В момента ни се отдава шанс да си върнем държавата, но това зависи от народните представители, подчерта той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!