Москов се връща в реанимацията на Света Анна

OFFNews 05 април 2017 в 08:53 7339 4

Нося персонална отговорност за десницата - за това, че не съм бил достатъчно убедителен, че точно представителството е важно и че то може да бъде постигнато чрез единодействие. Всичко друго са глупости и прехвърляне на вина”.

Така Петър Москов коментира неуспеха на коалицията „Реформаторски блок – Глас народен” на изборите пред Нова телевизия.

„Колко пъти може да се спъне човек в една и съща мотика? Всеки път взимаме поука от лошите си резултати, че сме настъпили мотиката и всеки път след това забравяме, че тя все още е в двора и като дойдат избори продължаваме да се удряме в нея”, допълни реформаторът.

„Имаше сгрешени противници в част от десницата на тези избори. Когато отиваш на избори трябва много ясно да позиционираш кой е противникът ти. За част от десницата той беше ГЕРБ, а близкият – Реформаторският блок. В момента, в който върнеш хората в окопите, за да търсиш индивидуалния си проект, нещата се сгромолясват по този начин”, заяви още Москов.

Естественият избор на човека пред заплахата от БСП, е нещо сигурно – ГЕРБ“, коментира още Москов. Той каза, че правителството ще е такова, каквото народът е избрал да бъде.

„Притеснявам се, че балансите ще бъдат много трудни в това мнозинство в парламента и ще се изискват повече компромиси. Това от своя страна означава по-малка възможност за радикални промени там, където е гнило и където правилата липсват. Другото ми голямо притеснение е, че в този парламент няма изявено проевропейско мнозинство”, заяви Москов.

Бившият здравен министър Петър Москов се връща се към операционната тези дни, в реанимацията на болница „Света Анна“ - една от най-тежките реанимации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

4

Denis Rizanov

05.04 2017 в 11:45

Аз лично бих предложил този изклесък да се регистриа ВСЕКИ път когато отива на работа, когато си тръгва, когато излиза или се връща от обедна почивка!
Всеки път!
За да види колко е удобно и как не отнема време.
И накрая на месеца - липсва ли регистрация някъде се реже от възнаграждението му.
Така поне ше се осмисли наличието на специализирани машинки в поне една болница!
А какво стана с другия десен-бесен ваню шишарков? Той на работа като метач на Женския пазар ли ще застъпи?

14344

2

Nibble

05.04 2017 в 10:26

Как ми се иска, информацията да беше: Москов се връща в реанимацията ...... като пациент.