Quantcast

Моника Йосифова: Лъжа е, че съм разпитвана от СДВР и следствието за Хохегер

Владимир Йончев Последна промяна на 12 юни 2014 в 15:06 5822 7

Моника Йосифова
Моника Йосифова

Не отговарят на истината твърденията, тиражирани в последните два дни в някои медии, че съм разпитвана по казуса Хохегер, коментира пред OFFNews Моника Йосифова.

Тя е категорична, че до момента не е разпитвана нито по този, нито по какъвто и да било друг повод нито от СДВР, нито от следствените органи.

През 2013 година подадох лично сигнал до прокуратурата с искане за проверка има ли извършено от мен престъпление по казуса "Хохегер" с цел да изчистя името си от тиражираните по политически причини спекулации и лъжи за мен и дейността на моята компания. Към моя сигнал по-късно е присъединен и сигнал срещу мен, подаден от депутати от ПП ГЕРБ като двата сигнала са обединени в прокурорска преписка, каза още Моника Йосифова.

Проверката по подадения от нея сигнал, както и по сигнала на ПП ГЕРБ, е приключена от прокуратурата с отказ за образуване на досъдебно производство и със заключение, че „…в конкретния случай – предмет на настоящата преписка, не са налице елементи от състава на престъплението по чл. 282 и 220 от НК…“.

За приключването на случая Йосифова е уведомена с писмо от Софийска градска прокуратура на 13 февруари 2014 година.

Съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев призова медиите да направят справка във въпросните институции, за да се уверят в нейните думи.

До редакцията на OFFNews тя изпрати писмото, с което Прокуратурата отказва да образува досъдебно производство срещу нея, което публикуваме:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.06 2014 в 18:45

Е бива ли да и давате адреса?!?! Ми ся ако и дойдат на серенада под прозорците???

12.06 2014 в 18:29

спокойно.утре цаци,ще изпрати сарафчето да ни обясни,че цаци не е излъгал,че моника лъже,че не е излъгала ,че лъже с този неактуален документ и е скрила протеста на апелативната прокуратура,която е била излъгана от софийската градска,че моника лъже ...ясно,нали..ако не са ни излъгали пак...

12.06 2014 в 18:21

Моника прави анти-обвинения с цел объркване на медиите и на всички хора.
Докато се разбере кой какво е и защо ( у нас това ако изобщо стане, след хиляди години), нашата ще се омете с Гея за Брюксел и хич няма да се връщат тук.

12.06 2014 в 17:38

Моника да си беше затраяла. Не отрича сумата. А това, че прокуратората не си е свършила работата е проблем на самата прокуратура.

Освен това, факсимилето на показания документ не е пълно - липсват страници, и е от далечната 2010 година - стига се прави това семейство на луда калинка. Ако е семейство, а не Сдружение за грабене на пари, хвърляне на прах в очите на хората и измами в особено големи размери.

12.06 2014 в 17:01

Моничка е доказана лъжкиня. Също като благоверния си, как са се намерили само - не е за вярване. Сигурно и вкъщи се надлъгват и надцакват. Това е дълбока патология, със сигурност ще представляват интерес за психиатрията семейно. Интересно при децата им как ще се прояви.

12.06 2014 в 16:16

Браво Моника !!!
Ти еба мамата на поколения комунисти!!!
Ти и "нашия" човек-Станишев.

ЕПИТАФИЯТА на гроба на БСП би била:

"сем. Станишеви, изкопаха и се изсраха на гроба на столетната комунистическа идея в България."

Браво Моника !!!

12.06 2014 в 16:15

Защо се спекулира със стар документ?
Ако Моника днес отрича разпитването, ЗНАЧИ днес пред медиите ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР на България
Л Ъ Ж Е!
На кого трябва да се вярва и кой има интерес да лъже?