Quantcast

Младите от АБВ: Винаги с Русия, срещу нея - никога

OFFNews Последна промяна на 09 септември 2018 в 18:01 4858 1

От партията АБВ, основана от бившия президент Георги Първанов, ни изпратиха прессъобщение, озаглавено "АБВ-Младежи организираха викторина на тема „България и Русия през вековете” като част от програмата на 15-тия събор на приятелите на Русия".

И тъй като ни е трудно да го преразкажем без да увредим култовата 9-осептемрийска стилистика на пресслужбата на извънпарламентарните леви, ви го предлагаме в оригинал. Без редакторска намеса:

АБВ-Младежи организираха викторина на тема „България и Русия през вековете” като част от програмата на 15-тия събор на приятелите на Русия. Инициативата протече при огромен интерес. В отговорите на дузината въпроси се включиха хора от различни възрасти, а за най-успешно представилите се имаше предвидени множество награди.

На форума присъстваха близо 15 000 души. Той бе организиран за 15-ти пореден път от Национално движение „Русофили”. По време на събитието младежите от Алтернатива за българско възраждане посочиха, че през годините в своята дейност винаги са се водили от идеята: „Винаги с Русия, срещу нея – никога”. Пред участниците на традиционния събор от АБВ-Младежи заявиха още, че работят за запазване на паметта за общата история и културния обмен между България и Русия. Те се обявиха категорично и против наложените срещу Руската федерация санкции.

Поздрав до участниците и организаторите на 15-тия събор на русофилите изпрати и председателят на АБВ Румен Петков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12193

1

SC

09.09 2018 в 20:08

Абе, къде е Гоце? Пак ли гони архари?