Млади ГЕРБери раздадоха листовки #Оставка на левицата

OFFNews 20 февруари 2014 в 11:21 2833 1

ГЕРБ

Акция на младежите от ГЕРБ се проведе днес в кулоарите на парламента по време на почивката на депутатите.

Младите активисти застанаха пред стаята на ПГ "Коалиция за България" и раздадоха листовки с изказвания на лидера на левицата Сергей Станишев.

Част от цитатите, поместени в листовките, са изказвания на Станишев по повод на протестите пред февруари 2013 г. и недоволството през юни след избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС:

"Българите са прави да протестират и да търсят справедливост, да защитават правата си. Ясно се вижда, че протестите от последната седмица по същество са насочени срещу мизерията, липсата на справедливост и социална защита от държавата. Такава ситуация, в която няма доверие към властта и към държавата трябва да има политическо решение - това е единствено възможната развръзка, най-вероятното решение ще се постигне чрез гласа на хората, а това става на избори" (17.02.2013 г.)

"Днес хората сами поискаха оставката и на премиера, и на правителството, защото разбират тяхната обвързаност, тяхната зависимост от монополите" (17.02.2013 г.)

"На око погледнато, протестиращите тук са около 5000 души, а зад двете партии, които съставиха правителството, са над 1 300 000 души" (16.06.2013 г.)

"Това, което се случва пред парламента,м изобщо не представлява гласа на българските граждани. Имаме 200-300 души, сред които доста добре идентифицирани, мотивирани хора, които представляват определени интереси, в това число икономически" (26.06.2013 г.)

Младежите от ГЕРБ раздаваха листовки на "Коалиция за България". Червеният депутат Мартин Захариев скъса демонстративно две от тях. След като не срещнаха особен ентусиазъм от социалистите, младите ГЕРБери решиха да раздадат листовките по кутиите на депутатите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!