Младежкото ДБГ иска младежки Реформаторски блок

OFFNews Последна промяна на 24 август 2015 в 18:37 2130 2

Започваме действия по създаването на младежки Реформаторски блок. Инициативата е на младежкото ДБГ, каним и разчитаме младите хора от партиите партньори в Блока да се присъединят.

Това обяви председателят на младежкото ДБГ Стефан Марков.

"Призоваваме за създаването на Младежки Реформаторски блок, защото нямаме време за губене. Младите хора имат нужда от писта за развитие, РБ е проект с бъдеще и като всеки такъв проект дългосрочно инвестира в следващото поколение", подчертава още Марков.

Той добавя, че решението е взето от Изпълнителната комисия на МДБГ и е приветствано от ръководството на ДБГ.

Марков обяви, че в най-кратък срок МДБГ ще инициира първата среща за създаване на Младежкия РБ и допълни, че младите в Блока ще дадат своя принос за добри резултати на Реформаторите на предстоящите местни избори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.08 2015 в 13:40

Хм... Що пък не поискат младите първо да се направи Реформаторски блок като хората, пък после да се цепят на младежи, жени и прочие?!? Аз помня младежкото СДС, което е.а мамата на СДС, а сега е гръбнакът на лакомата част от РБ (справка: Лукарски и цялата му кохорта). Помня от седесарско време как се създаваха такива части на СДС, че в основната партия трябваше да останат само стари мъже с основно образование... Млади хора, дайте всичко от себе си партиите да не са гнездо на напористи некадърници, всичко друго е от лукавия...

24.08 2015 в 22:19

Младежките организации не са ли комсомолски образувания, чиято цел е да изолираш младите от пълноценно участие? Какво му е реформаторското на една отживелица? В ДБГ на 25 годишните различни ли са правата от на 52 годишните?