Митов проверява има ли мобилизация на българи в Украйна

OFFNews Последна промяна на 04 февруари 2015 в 19:21 5319 15

Ще проучим въпроса има ли мобилизация на етническите българи в Украйна. Това заяви външният министър Даниел Митова.

Първо трябва да проверим дали съществува такъв проблем - непропорционална мобилизация на етническите малцинства, посочи Митов.

Знае се, че в Украйна има не само етнически българи. Сверяваме информацията и се опитваме да получим реалната картина. В същото време трябва да видим и по какъв начин да реагираме на българите, които не искат да се излагат на опасност, коментира министърът.

Митов обясни още, че се прави оценка дали на българите в Украйна е необходима хуманитарна помощ.

За масово мобилизиране на българи в Киев алармираха от ВМРО, като настояха правителството да използва дипломатическото си влияние да спре привикването на българи на фронта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.02 2015 в 09:43

Аз гласувах , за Патриотичния фронт , защото ги мислех , за здраво стъпили на земята и със ясна представа по всички въпроси , но бях много неприятно изненадана , че гласуваха - за санкциите срещу Русия . ... Не става дума , за русофили и русофоби , а за една неправда , която довежда , и до нестабилност в Европа и ЕС !

24.02 2015 в 09:18

Продължавам да мисля за първия си коментар , та президента ОБАМА , вместо да играе на велик спасител на ПУЙКИ , да помисли за спасение на ХОРАТА , защото САЩ , под неговото " МЪДРО " ръководство --- запалиха ЦЯЛА АФРИКА , братски народи - УКРАЙНА и РУСИЯ , а сега правят , и невъзможното да въвлекат , и нас !!!

24.02 2015 в 08:59

Как искате да кажат , че знаят нещо нашите така наречени " УПРАВНИЦИ " , та те единствено - само слухтет , да захапят кокала , щом САЩ им го подхвърли и мисълта им е също само една - дано извадят късмет , да е възможно - свръх голям !!! Изглежда въобще не искат да мислят , че САЩ ни превърна в новите " ИНДИАНЦИ " на БЪЛКАНИТЕ , а всички ние знаем , как са изчезнали !!! САЩ са в БЪЛГАРИЯ , това чака , и нас !!! --- страшна прогноза , но вярна ---

05.02 2015 в 21:19

За какъв хуй си министър бе идиот Даниел Митов ? Щом като ние знаем, а ти не знаеш, че и ще проверяваш тепърва ? ИДИОТ !

05.02 2015 в 10:29

Типичният пример за НАРОДНАТА ПОГОВОРКА "От трън - та на глог!". "От Вагинин - на Митофф". Иначе казано: "От халваджия - на бозаджия". Омерзен съм.

05.02 2015 в 10:16

Министърът като проверява да вземе да си махне розовите очилца. И да съдейства на желаещите наши сънародници за българско гражданство. А не навсякъде по инстанциите да ги стрижат като австралийски овце.

05.02 2015 в 09:35

А тези етнически българи украински граждани ли са или български? Малко като намеса във вътрешните работи ми изглежда. Ами ако някои съседни страни започнат да претендират за мобилизацията(както се говори) на някои етнически групи в България, кво праим? Предварително даваме карт бланш ?

04.02 2015 в 23:02

Бе кой те бръсне тебе за слива бе келеш?! Щял бил да проверява... дали няма да паднат мъдете на коча, че се клатят като подтичва подир овцете!
Идиот!


Как пък все пендели и евреи се "падат" бе!
Омраз неземен!

04.02 2015 в 22:41

В нормалните страни за външни министри слагат т.нар. дипломати от кариерата-хора с десетки години опит в международните игрички.

У нас-путьо след путьо...

04.02 2015 в 22:06

Ша има да проверява , докато свърши конфликта.Дали имали нужда от хуманитарна помощ?! Тоя изгъзлек шегува ли се?!Бе как само такива откровени педераси слагат за външни министри?!НикитУ Лявата китка , Ваджайнин и сега Митето Меката китка...Баси..Сигурно го има в длъжностната характеристика.