Министърът на икономиката отива на работно посещение в САЩ

OFFNews 04 февруари 2024 в 11:37 1489 2

Богдан Богданов

Снимка БГНЕС/Антон Станков

Министърът на икономиката Богдан Богданов

Утре министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов и заместник-министърът на икономиката и индустрията Николай Павлов заминават на работно посещение в Съединените американски щати, съобщиха от Министерството на икономиката и индустрията.

Във Вашингтон министрите ще имат срещи с представители на Групата на Световната банка, Търговската камара на САЩ, както и с представители на международни корпорации в сферата на автомобилната индустрия, логистиката, високите технологии и производството на системи за съхранение на енергия. Предвижда се да бъдат обсъдени въпроси от общ интерес в областта на икономиката и инвестициите.

На посещение в САЩ се очаква да бъде и премиерът Николай Денков. По отношение на съдържанието на предстоящите разговори там, министър-председателят каза, че ще представи приоритетите на България, резултатите от управлението досега и задачите за управлението през следващите месеци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

04.02 2024 в 15:48

няма ли да ревнат сега троловете от Вгъзраждане , че министрите отивали при истинските си господари?

Всъщност сноват, за да се на картата на икономическото развитие.

И по-често трябва да ходят.

1000

1

Tsvyatko Kovachev

04.02 2024 в 12:25

ей тъй се списваха вестниците по комунистическо време - "еди коя си голяма работа ще направи едно много важно нещо" ... в гъстата мъгла ... аз защо си мисля , че режимът се възстановява с бързи темпове ? ...
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика