Миков показа нападението срещу централата на БСП (видео)

OFFNews Последна промяна на 20 април 2015 в 21:26 3936 7

Снимка Facebook/Михаил Миков

Лидерът на БСП Михаил Миков публикува видеозапис на камера, който е запечатал нападението над централата на партията на "Позитано" 20 преди дни.

Неизвестен мъж на средна възраст замерил с паве витрината близо до централния вход. Първият опит се оказал несполучлив и стъклото се оказало издръжливо. Второто паве счупило витрината на столетницата на парчета, а нападателят избягал в посока бул. "Витоша", разказват очевидци. 

Днес лидерът на БСП Михаил Миков публикува клип от близка камера, запечатала нападението.

Охранителните камери уловиха извършителя на грозното нападение в неделя, който счупи стъклата около входа на централата на БСП на „Позитано” 20. Явно флаконите с лилава и розова боя са свършили и авторът на поредния „художествен” израз на политически убеждения е прибягнал до безплатни и по-твърди средства, за да предаде своето послание. Не е учудващо, че когато поругаването на паметници минава за естетическа демонстрация на усещания и нагласи, изразните средства могат да приемат и формата на павета", написа "червеният" лидер в социалната мрежа.

Охранителните камери уловиха извършителя на грозното нападение в неделя, който счупи стъклата около входа на централата ...

Posted by Михаил Миков on 20 април 2015 г.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.04 2015 в 10:51

Червените гниди да се радват, че получават само павета, а не бесилка, каквато заслужават.

21.04 2015 в 09:44

Еййй това хубаво ръбато паве как хубаво щеше пръсне гнусната зурла на някой червен спермояд вътре... щях с кеф и пуканки да гледам записа от таз камерка как в катафалката натоварват въшлив червен труп.

20.04 2015 в 23:27

Това трябва да се случи с централите на доста други партии, но най-вече бих се радвал ако някое друго паве полети към централата на дъщерната на столетницата партия, която е на съседната пряка!!

20.04 2015 в 23:20

ауууоууу, бекапето и престъпуенията на бекапто, насуедени от биесиепието и до ден днешен ненанаказани нещо умеуо ги потуваме. Що уи? А за едно паве орева фейса.

20.04 2015 в 22:58

"Който сее ветрове жъне бури."

Библията

20.04 2015 в 21:54

миков да направи плювалник с ликовете на атентаторите от ц."Света Неделя"

и тоалетни чинии с ликовете на създателите на лагера на о-в Белене и другите лагери

наздраве на гнусната партия финансирана от кремъл

20.04 2015 в 21:44

Така е, Мики! Щом като навремето поехте вината само с мезета, ще ви се наложи да поемете и малко вина с павета. Питай Фифо Боков, той ще ти ги обясни тия работи. Или не сте приятелчета във Фейса? Щото доста опит можеш да почерпиш от него как Господ наказва за вина и мезета. И, най-вече, за циничност. Пък ако спиртосаният ти мозък вдене, че това паве в джамлъка ви е само предупреждение от Господ за това, което може да ви се случи, току-виж си успял да спасиш не само гнилата си душица, ами и гнилата си партийка. А дано, ама надали...