Миков показа нападението срещу централата на БСП (видео)

OFFNews Последна промяна на 20 април 2015 в 21:26 4228 7

Снимка Facebook/Михаил Миков

Лидерът на БСП Михаил Миков публикува видеозапис на камера, който е запечатал нападението над централата на партията на "Позитано" 20 преди дни.

Неизвестен мъж на средна възраст замерил с паве витрината близо до централния вход. Първият опит се оказал несполучлив и стъклото се оказало издръжливо. Второто паве счупило витрината на столетницата на парчета, а нападателят избягал в посока бул. "Витоша", разказват очевидци. 

Днес лидерът на БСП Михаил Миков публикува клип от близка камера, запечатала нападението.

Охранителните камери уловиха извършителя на грозното нападение в неделя, който счупи стъклата около входа на централата на БСП на „Позитано” 20. Явно флаконите с лилава и розова боя са свършили и авторът на поредния „художествен” израз на политически убеждения е прибягнал до безплатни и по-твърди средства, за да предаде своето послание. Не е учудващо, че когато поругаването на паметници минава за естетическа демонстрация на усещания и нагласи, изразните средства могат да приемат и формата на павета", написа "червеният" лидер в социалната мрежа.

Охранителните камери уловиха извършителя на грозното нападение в неделя, който счупи стъклата около входа на централата ...

Posted by Михаил Миков on 20 април 2015 г.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови