Quantcast

Местан: Сянката на КТБ не тегне над ДПС

Ивайло Анев Последна промяна на 27 октомври 2014 в 15:18 2195 3

Сянката на КТБ не тегне върху ДПС. А кои политически сили ще изплуват от трезорите на банката, ще видим.

Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан при откриването на 43-тото Народно събрание.

„Ще продължим с темата със закупуване на гласове. С езика на фактите, а не в плена на митологемите. Имаме проблем с анти ДПС внушенията, ние нямаме проблем с истината”, подчерта Лютви Местан.

Наблюдава се все по-отчетлива липса на визия и същност на една съвременна държава, заяви Местан. Той посочи за изключително важни въпроси като "Кой назначава в съдебната система?" и "Кой и защо продуцира след изборите повторно анти-ДПС сдружение?".

"Време е да четем историята не само като минало, а в реално време. В момента ДПС е ключов гарант за демократичния процес. Ние осъзнаваме мисията си да не позволим България да се отклони от цивилизационния си извор. Можем без власт, но не можем да се отделим от демократичния политически процес, тъй като сме една от опорите", допълни той.

По повод протестите срещу Александър Методиев - Бат' Сали Местан каза: „Протестирането срещу собственото творение е още един парадокс. Смисълът на политиката е да предотвратява, а не да решава конфликти”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.10 2014 в 16:54

Вън противоконституционната етно-джихадистка "партия" от Парламента! Людовик Екзактни - на гилотината!

27.10 2014 в 16:18

Толкова сенки тегнат над вас, че вече почти не се виждате! Не сте решение на проблема, ВИЕ САМИ ПО СЕБЕ СИ СТЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ! Защото електората ви е на каишка, държите го полугладен и послушен и не само бат'сали и делянчо, ами ще вкара и лабораторен плъх в парламента, ако му го посочите!
А колкото до КТБ, скъпи местанчо, отдавна сте се изнесли от там, затова и банката е на този хал! Хората говорят, че когато агент сава "наказва", няма нужда да повтаря! А, между другото, какво стана с Христо Бисеров? Една изповядваща европейските ценности партия трябва да може да отговори на този въпрос!

27.10 2014 в 15:58

Тоя господин иска отново да заблуди хората, но г-н Местан явно не разбира,че този път нещата няма да се развиват така както той си въобразява. Наясно сме, че мафията ДПС се е опитала да заличи следите си-преди да удари КТБ, наясно сме че парите на мафията са прехвърлени вече в друга българска банка, която се рекламира в последно време по-тел;евизията като много успещна. Но ние знаем, че и тя е прогнола ябълка , каквато беще КТБ.Така, че Местан не може повече да ни заблуждава и истината рано или късно ще лъсне.