Мария Габриел обясни синята лампа на Борисов

OFFNews 21 януари 2019 в 08:13 6548 3

Снимка Нова тв

Несъмнено ГЕРБ е синята партия в България. Освен това „синьото” е партията за проевропейско развитие на България. Всички европейски символи са сини. 

Така еврокомисарят ни Мария Габриел обясни думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов "Трябва да ви светне червена лампичка, защото иначе аз ще ви светна синя", казани от него на националната предизборна среща на партията в НДК. 

Има послание за твърдост, мисля, че беше много трезва преценката. Това беше градивна критика, която да позволи по-силна мобилизация, каза още Мария Габриел по Нова тв.

Посланията от вчерашната среща на ГЕРБ бяха много ясни – мобилизация, да останем скромни за постигнатото, но ако искаме да изпълваме със съдържание това, което целим – проевропейска развиваща се стабилна България, то това трябва да е придружено с конкретни действия, допълни тя. 

И припомни, че от днес в структурите на ГЕРБ стартира процеса за номинация за евродепутати. "Ще има и нови лица, за да може има експертиза, талантът да излезе напред. След това ще се произнесе Изпълнителната комисия. Няма как да не подчертаем колко е важно този отбор да бъде със знаещи и можещи хора, така както досегашният отбор на ГЕРБ в ЕП”, обясни еврокомисарят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3910

2

Georgi Gracata

21.01 2019 в 10:42

След речта на премиера,
стих напира в моита гръд.
Иде ми да викна с Ботевски глас,
Европа тръгва с НАС.
Другаря,Борисов-държавата с пътища покри,
бедните в панелки с изолация защити!
Другари-послушни призова, не с червена,а синя метла!
Аз не съм знаме,а пилон-реформатори бяха на моя балкон,сега с патриоти единни вървим!
Вече 10 години ще стане,как на народа даваме здраве!
Балканите поведох,без да съм полиглот,преговарям и с луния рог!
Щете не щете,МЕН ще изберете!!!!!

6162

1

red-army

21.01 2019 в 10:15

Щом има нужда от толкова тълкуване е време Борисов да се отдаде на заслужена почивка.

Да му обещае г-жа Габриел една амнистия и да поема юздите на герберугите. Без друго са единствената истинска партия в България.

ПП То това с амнистията се оказва единствения шанс за смяна на власт в нашите задръстени държави. Бай Ви Путин едно време е станал президент обещавайки амнистия на Елцин.......