Марешки: В парламента има само анонимници, които четат речи, трябва да се разпусне

OFFNews 27 януари 2018 в 09:32 6868 2

Снимка Архив

Няма шанс да подкрепим искането на БСП за референдум по Истанбулската конвенция. Това е поредното цинично предложение, което идва от тяхна страна, заяви лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки по Нова тв.

Марешки обясни, че ВОЛЯ е представител на народа, който е разделен 50:50 за конвенцията, и затова и парламентарната група на партията е обявила, че ще половината ще подкрепи текста, другато не. Моето лично мнение е, че няма как да не подкрепя текстове, които се отнасят до защита правата на жените и децата и правото им на достоен живот, обяви той. 

Искаме президентството и парламентът да се разпуснат, защото там няма реални хора, а анонимници, високоплатени артисти, на които някой им пише речите. Те ги наизустяват и ги произнасят. Правим отчет на една година на президентската институция. Аз харесвам човекът Румен Радев, а не президентът Румен Радев, който само хули депутатите”, каза още Веселин Марешки.

За вота на недоверие той заяви, че е нямало как ВОЛЯ да участва в "един такъв безсмислен цирк", когато липсва алтернатива.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8931

2

AnderXale

28.01 2018 в 13:04

В парламента имало само анонимници и трябва да се разпусне, а не харесва президента, защото и президента не одобрява работата на депутатите. Тоя май и сам не се чува какво говори. От както е влезнал в парламента, освен да служи за патерица на Гроб, да раздава оценки да другите и да отнема функциите на суверена, позволявайки си да казва кой трябва да е там и кой - не, друго не е направил....

6000

1

София Железарова

27.01 2018 в 13:17

Закони против домашното насилие има и сега, но те не се спазват тъй като институциите не работят в България , благодарение на всички вас . Защо не коментирате всекидневния тормоз , на който са подложени изоставените деца и сираците в домовете на ужаса е ежедневното мартретиране и убийства на възрастни хора от циганските орди по селата ? Пречат ви нормалните мислещи хора , искате да направите децата ни зависими , лесноконтрулируеми и извратени ненормалници като вас ! Проклети продажни безродници , не пипайте децата ни !
 
X

Подкастът на OFFNews