Марешки: По-добре полицай във всяко село, отколкото самолети на Граф Игнатиево

OFFNews Последна промяна на 07 май 2019 в 10:37 1401 0

Лидерът на партия Воля Веселин Марешки се обяви срещу закупуването на американски изтребители за българската армия и определи подготвяната сделка за тях като грабителска. 

"Поредната вандалщина на роми в Пловдивска област потвърждава нашата теза, че ВМРО тласка България към циганизация като им дава още привилегии. За кой ли път лъжат българите. Обещаха, че ще работят за полицай във всяко село. Резултатът до момента е нула. Смешен и жалък е опитът на кандидати за евродепутати от ВМРО да прехвърлят вината на друг. Две години се правят, че не са във властта, за да не носят отговорност за нищо. Такива хора ние наричаме политически измамници.
Нужни са спешни мерки, които да гарантират сигурността на всички български граждани! Веднага да бъдат назначени полицаи във всяко село. Аргументите на ВМРО, че няма пари за това, са абсолютна лъжа. Пари ще има за много неща, ако спрем грабителската сделка за самолети на Каракачанов", категоричен е Марешки.

От Воля настояват с част от тези средства незабавно да се пристъпи към въвеждане на ред и спокойствие във всички населени места.

"По-добре полицай във всяко село, отколкото излишни самолети на Граф Игнатиево. Ако ВМРО страдат от политическа импотентност и не се справят, трябва веднага да напуснат управлението", категоричен е лидерът на Воля.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови