Марешки: Караниколов е пионка, кандидатът на Патриотите за ВСС също е "подаден отнякъде"

OFFNews 22 септември 2017 в 10:46 8340 2

Икономическият министър Емил Караниколов е „пионка”. Той е от квотата на Патриотите, а е подаден от друго място. Това си е кадър на Делян Пеевски, той е от неговия кръг, заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки пред bTV, като подчерта, че в случая "Дунарит" прозират частни интереси.

По думите му кандидатът на Патриотичния фронт за Висшия съдебен съвет също е "подаден отнякъде". 

"Кандидатът на Патриотите за ВСС те не са го познавали, не са му знаели биографията, тоест той също е подаден отнякъде. Вчера при гласуването за ВСС БСП и ДПС най-много си харесаха кандидатите на Волен Сидеров и на Валери Симеонов. Те ги легитимираха още по-тежко в съдебната власт, която ще контролира другите власти", коментира той. 

Марешки заяви, че през 2016 г. спрямо 2015 г. чуждите инвестиции са намалели с 1 милиард, а в същото време в Румъния са се увеличили три пъти на няколко милиарда. Това е оценката на света за управлението на България, смята той.

На практика почти не си говорим с ГЕРБ. Те се чувстват самодостатъчни с Волен Сидеров, Валери и Каракачанов, коментира Марешки.

"Даваме им шанс, но те нищо не правят. Аз ги дразня много и това показва моята независимост", подчерта Веселин Марешки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

2

sawall

22.09 2017 в 12:27

Марешки, ти си селски мафиот, дребен контрабандист на лекарства; скрий се някъде. Порасна ти работата, когато взе да получаваш петролни продукти и ти ги освободиха от акциз.