Манолова: Опитите да се вбие клин в Изправи се.БГ няма да успеят

OFFNews Последна промяна на 20 май 2021 в 18:09 8166 1

"Трансферният прозорец за партиите преди новите избори очевидно е отворен. Активните мероприятия – също. Съвпадат с ръста на доверието към Изправи се.БГ, който е над 50 %. Изправи се.БГ не е партия, не участва в трансфери. Ние сме гражданска платформа и нямаме връзка с никакви коалиции на келепира и с никакви форми на ТКЗС-та."

Това коментира днес следобед Мая Манолова по повод информацията, че БСП преговаря с Движение 21 на Татяна Дончева за общо явяване на изборите на 11 юли. 

Не участваме и в трикове, активни ПР-мероприятия и организирани пропагандни групи за коалиции. Още повече, че се заговори за лява коалиция, чиито ТВ-промоутъри се явяват депутати от ДПС. Забележителен инженерен детайл за набитото око на свободните журналисти. Изправи се.БГ не се продава, не се сватосва и не се разцепва, колкото и това да е блян за нашите опоненти. Ние се борим за обикновените хора. А борците за постове на червени килими винаги ще са наши опоненти, каза Манолова.

Партиите, с които се явихме на изборите, са три. Коя от тях с кого преговаря е решение на техните органи, което не ни ангажира. Защото Изправи се.БГ е платформата на гражданите. Не е зависила и няма да зависи от партии. Опитите да се вбие клин в Изправи се.БГ няма да успеят, категорична е тя.

Днес се борихме за път, наречен от хората „лунен пейзаж“, който свърза няколко села в Северозапада, обещаван от правителствата и на ГЕРБ, и на БСП, и на кой ли не. Утре ще защитим поредния рекетиран малък бизнес. След това – други пострадали обикновени хора, от които партиите не се интересуват, особено в периода на трансферния прозорец. Статуквото добре си живее, докато хората се борят за онова, което плащат с данъците си. Изправи се.БГ е до тези обикновени и забравени от властта хора. Статуквото винаги ще е срещу тях. А ние – винаги срещу статуквото, заяви още Мая Манолова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови