Quantcast

Манолова: Листа на АБВ ще работи за връщането на Борисов

Последна промяна на 13 януари 2014 в 14:19 3072 10

Мая Манолова
Мая Манолова

"Регистрирането на паралелна листа, независимо дали от друга партия, коалиция или инициативен комитет, е удар срещу единството в БСП и директно работи за връщането на Бойко Борисов, не могат да му направят по-добра услуга."

Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова в коментар по направената от президента Първанов заявка, че движение АБВ ще представи алтернативна червена листа за предстоящите евроизбори.

Манолова подчерта, че политиците в АБВ са опитни и със сигурност "си дават сметка какво правят". Тя изрази надежда, че членовете на движението ще размислят и няма да реализират намерението си за паралелна листа.

" Надявам се, че има време да помислят, това са хора с изключителен партиен опит, вярвам, че разумът ще победи. Надявам се все още има шанс той да размисли по отношение на заявките за регистриране на алтернативна листа на тази на БСП", посочи зам.-председателят на парламента.

Социалистката подчерта, че през февруари БСП ще има конгрес, на който членовете, които са недоволни от ръководството, ще могат да представят своите критики.

Манолова обаче е категорична, че каквото и да се случиу в АБВ, столетницата ще остане единна.

"Много хора във времето са се опитвали да разцепят БСП, не са успявали. Аз нямам съмнение, че БСП ще остане единна, но в този наистина важен момент, не само за БСП, а и за страната, защото залогът на евроизборите е прекалено голям, подобно поведение е необяснимо", заяви Мая Манолова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2014 в 22:28

СЕСТРА ГАЛЕВААА, ИДВА

И ЗА ВАС ВИДОВДЕН

ТО НЕ МОЖЕ САМО ВИЕ ДА СТЕ ТАРИКАТИТЕ.

13.01 2014 в 18:16

Манолова,, Докога ще ни навирате в очите банкянския наглец – селския шмекер Баце?
Баце решил като е в парламента да допълни образованието си. Че досега е чел само за Винету. Затворил се Баце в парламентарната стая на ГЕРБ и чете.... Чукат на вратата, Баце не отваря, минава още два часа, накрая Баце отваря. Гледат и не вярват на очите си – Баце хванал една дебела книга и рови из нея. Питат го:– Баце, какво четеш? Той: чета капитала от Карл Май, дебела книга и трудна за четене, затуй ..чета. А Цецка Данговица: а, а, май Капитала беше от Карл Маркс, а!?!? Баце: е, те тва е, веч отлистих 100 страници и още не съм го срещал в книгата... ....... без думи ....

13.01 2014 в 16:13

Патица

13.01 2014 в 15:41

Най-силно за връщането на Борисов работят хората от екипа на сер Гей - толкова простотии за толкова малко време според мен може да бъдат направени само с една много ясна цел - да се отърве бсп от властта.

13.01 2014 в 15:25

Хаха.

Манолова пак се изказа неподготвена, а опорните точки (както и опорниточковците) още ги няма никакви.

Едните викат - добре, другите - зле.

Май, май по-скоро вътрешна борба за влияние и държавната пара.

13.01 2014 в 14:47

"Много хора във времето са се опитвали да разцепят БСП, не са успявали."
Виж, Станишев ще успее.
Ако реди листите както на парламентарните избори - успехът му е в кърпа вързан. Не можеш да цакаш "хора с изключителен партиен опит" с приятелски и семейни кръгове..... Стари кучета са те и като нищо ще ви бият на изборите.....

13.01 2014 в 14:44

хахахахахахахахаххахаха
насирането нека започне сега

13.01 2014 в 14:40

Щом в Германия социалдемократи и консерватори си стиснаха ръцете в името на добруването на страната, не виждам защо и тук да не стане нещо сходно. Май всеки вариант в момента е по-добър от БСП+ДПС подкрепени от Атака.

13.01 2014 в 14:37

Всички работите за Борисов защото се провалихте и остана само Борисов най-свестен.

13.01 2014 в 14:35

Шаш и паника в редиците на БСП?! Глупости,те са НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.Споко,Майче,корабът потъва,вода има достатъчно за всички ви!