Мая Манолова обвини Нинова, че разиграва театър

Ако действително искаше видеонаблюдение, щеше да го внесе в Закона за извънредното положение, а не в Изборния кодекс, заяви лидерът на Изправи се.БГ

OFFNews 12 февруари 2021 в 18:59 4080 2

Борбата за честни избори не е въпрос на актьорско майсторство, а е дълг на депутатите.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ" Мая Манолова по повод на изказването на Корнелия Нинова, която днес заяви "темата за общ фронт за честни избори не е интересна" за Мая Манолова.

По този повод Манолова написа във Фейсбук страницата си:

"Борбата за честни избори не е въпрос на актьорско майсторство, а е дълг на депутатите. Гражданската платформа Изправи се.БГ не е канена на среща за честни избори от г-жа Нинова. Вече съобщихме това. Обявихме също, че ако г-жа Нинова действително искаше честни избори и видеонаблюдение, щеше да го внесе в Закона за извънредното положение, а не в Изборния кодекс. Разликата е в това, че законът съвсем скоро се промени, а кодексът няма да се отвори. Лидерът на БСП го знае прекрасно и е учудваща ядосаната й реакция днес.

Докато днес сме в Мъглиж, където нашият кандидат за кмет се изправя срещу тези на Борисов и Нинова, се питаме защо 4 години не стигнах на председателя на БСП да се пребори за честни избори?

Борбата за честни избори не е въпрос на актьорско майсторство. Това дори не е борба. Това е задължение на партиите в парламента и на всеки политик. Дълг към обикновените хора - десни, леви, земеделци, партийни и непартийни."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3162

2

Grigor Arssov

13.02 2021 в 11:56

Майче...ТИ от къде кой от двата бряга на реката си......

Правителство може да има или около ГЕРП или около БСП... Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствена партия способна да гътне TYЛУПА и ДОГАНЯ, ще му хапнете отново маркуча...
Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП!
Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 год. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП И ДОГАНЯ... в случая това е БСП... иначе Тиквун ще е вечен!!!
Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

9000

1

Petio Petkov

12.02 2021 в 22:13

Както е тръгнало, ще ни е честит за четвърти път вожда и учителя на българския народ. Руснаци, турци и унгарци ни показаха как с общи усилия се възстановява демокрация, но ние акъл не приемаме. И от хан Кубрат - със снопа съчки - също. Христо бил вице на Борисов, Мая - предложила Шиши, Дончева - адвокат на Илия Павлов, Корнелия - изключила честния и почтен Гергов, Румен - взел доцента-дисидент на НОЩ, триото - отровно отвсякъде, Костя - той пък копейкин. И така до края на света, водени от гражданина за европейско развитие.