Мая Манолова: Имаме нужда от чист въздух и чисто управление в София, гласувайте!

OFFNews Последна промяна на 27 октомври 2019 в 14:45 1386 0

„Избрах да гласувам за промяната. Това е основната ми кауза в тази кампания - промяна на модела на управление на София.“ Това заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова днес пред Шесто помощно училище, където упражни правото си на глас за местните избори.

„Както искаме чист и прозрачен въздух, така искаме и чисто, и прозрачно управление“, допълни Манолова. 

„Гласувах за София с грижа за хората – за младите, за децата, за възрастните, за по-добър живот на всички, а не само за една малка група приближени. За зелена, модерна и подредена европейска столица“, заяви още тя.

„Виждам, че пред секциите има опашки от хора – и възрастни, и млади. Със сигурност ще има висока активност“, заяви гражданският кандидат в отговор на въпрос от медиите каква смята, че ще е избирателната активност.

Мая Манолова призова гражданите да излязат и да гласуват.

„Всеки един столичанин да гласува, защото имаме нужда от активност, имаме нужда от промяна. Промяната може да дойде с активност“, подчерта тя.

Манолова акцентира, че първото нещо, което ще направи, като стане кмет е да отвори общината за гражданите.

„Първоначално мислех, че ще приемам първия ден, после три дни, но предвид  натрупаните проблеми и неглижирането от Столична община, ще отворя за една седмица общината. Ще ги приемам всеки ден и всеки час, ще махна и магнитните карти от входа, така че да може да се влиза спокойно в общината“, заяви гражданският кандидат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови