Маджистрели: Глас Народен е против квотите за бежанци

OFFNews 19 май 2019 в 21:29 1788 0

Наблюдението на Европейската комисия за напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка не трябва да отпада. 

Навсякъде има корупция. В България в Румъния обаче тя е в крайности, които са неприемливи за гражданите. Това заяви Венета Маджистрели, водач на листата на Глас Народен за евроизборите, по Дарик.

Според нея българите във Великобритания няма да се върнат масово у нас след Брекзит. Маджистрели заяви, че е видяла по-скоро обратната вълна - много сънародници са бързали да отидат на Острова, за да хванат последния момент, в който ще могат да останат там, преди страната да напусне ЕС. Граждани на други държави пък се устремиха към Швеция, Финландия и др., обясни Маджестрели тенденциите на придвижването на хора от Великобритания около преговорите за Брекзит. 

Със сигурност обаче България трябва да направи всичко възможно, за да се запази сегашното положение за сънародниците ни и след излизането на Великобритания от ЕС, категорична бе Маджистрели. 

Тя уточни, че Глас Народен е категорично против квотите за бежанци. Не вярвам в това, че те ще облагодетелстват нашите граждани, защото сме малка по население държава, обясни Венета Маджистрели. 

Евроизбори 2019

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови