Quantcast

Маджистрели: ЕП да затегне колана, да закрие сградата в Страсбург

OFFNews Последна промяна на 21 май 2019 в 11:46 2258 1

Сградата на Европарламента в Страсбург трябва да бъде закрита. Това смята Венета Маджистрели, водач на листата за евродепутати на Глас Народен. 

Всеки месец за една седмица 750 членове на ЕП, плюс техните асистенти и всевъзможен друг персонал се пренасят от Белгия във Франция за няколко работни дни и участие в процедурите по гласуване. Това струва 150 милиона годишно на европейските граждани, включително и на нас – българите, обяснява Маджистрели. 

Провежданата от десетилетие вече политика на ЕК на остеритет засегна милиони граждани. Точно за това, смятам, че е редно, и ЕП да “затегне коланите“, да покаже съпричастност, и повиши практичността и ефикасността си, категорична е Венета Маджистрели. 

Глас Народен е против всички мерки застрашаващи конкурентноспособността на българската икономика - обща данъчна ставка, уеднаквяване на данък добавена стойност и минимална работна заплата на общоевропейско ниво.  

Евроизбори 2019

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

1

ED

21.05 2019 в 12:34

То бива популизъм - бива, ама пък чак толкова! Тази не знае, или се прави, че не знае, че това решение не зависи от Европейския парламент, а от държавите членки!? Как може да е толкова нагла или т*па????