Лукарски за новото дясно: Приличат на ОФ, не споделяме идеите им за гей браковете

OFFNews 26 октомври 2017 в 08:21 8164 4

Председателят на СДС Божидар Лукарски на няколко пъти иронизира новото дясно обединение на ДСБ, Да,България, Зелените, БЗНС и ДЕОС при днешното си участие в сутрешния блок на Нова телевизия.

В неделя петте партии обявиха, че ще направят общо обединение срещу "завладяната държава".

Лукарски днес обясни, че СДС не се засегнали от това, че не са поканени на срещата, тъй като нямали място в подобен формат. Бившият икономически министър на три пъти каза, че това обединение много наподобява на Отечествения фронт (ОФ).

"За какво дясно говорим при положение, че Да,България се определят като нито леви, нито десни. Интересно ми е към коя фракция би се присъединила тази партия в Европарламента след евроизборите - в ЕНП, в Партията на европейските социалисти или при либералите", каза Лукарски.

Според него Зелените и ДЕОС също не са десни партии, а и в СДС изобщо не споделяли възгледите им за узаконяване на хомосексуалните връзки и гей браковете.

Освен това според Лукарски в някои от тези партии имало по-малко членове, отколкото в студиото на сутрешния блок на бТВ. Водещият Антон Хекимян обясни за зрителите, че зад камерите около тях има десетина души.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8915

4

stoyiv

27.10 2017 в 14:02

Чшът, тихо. Какво сте се разпенили по-долу? Ще събудите Спас от Кочериново и пак ще ви оправи, дабълчета мекоръки!
А Лукарски може да е всякакъв, но понеподаде оставка. Лицемерно, но подаде. Марионетката на червенобузи и хапчести олигарси Бойкикев дори това не направи.

10571

2

Hissarion

26.10 2017 в 09:23

А Лукански колко човека може да събере - петнайсет?
 
X

Да помогнем на украинските деца!