Лукарски излъгал за "предизборния трик" с Цветанов

Offnews 07 октомври 2014 в 10:24 16544 18

Божидар Лукарски

Председателят на предизборния щаб на Реформаторския блок Божидар Лукарски е излъгал в нощта на изборите, когато заяви, че в свое интервю за "24 часа" не е твърдял, че Реформаторите използват анти-ГЕРБ реторитка като "предизборен трик". 

"Не съм разбран и цитиран правилно, това не е трик. Не съм произнасял думата "трик", обясни в нощта на изборите Лукарски. Така той коментира интервюто с твърдението, че е цитиран погрешно. Вестникът публикува запис от интервюто, от който става ясно, че Лукарски е опитал да преиначи твърдението си в нощта на изборите. 

На въпрос "Ще продължавате ли да настоявате Борисов да не е премиер, а Цветанов да не е министър?", Лукарски отговаря: "Мисля, че за ГЕРБ ще е здравословно Цветанов да не е министър. Не можем да поставяме условия. И преди това беше трик за вдигане на нашия електорат, ако мога да се изразя така на шега".

Това твърдение на Лукарски беше повод по-рано днес бившият вътрешен министър Цветан Цветанов да го даде за пример за това, как е протекла предизборната кампания и че са правени опити за дискредитиране на ГЕРБ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!