Любен Дилов: Слави Трифонов няма да участва лично в политиката

Последна промяна на 17 септември 2017 в 13:55 13694 2

Снимка Архив

Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без самият той да участва. Склонен съм да се съглася с премиера Борисов, а рядко се съгласявам с него, че трябва да се приветства всеки опит да се разрита кошерът, защото вкарва хората в състояние на избор и размисъл, а той е много важен.

Това заяви Любен Дилов по повод заявката на Слави Трифонов за влизане в политиката по Дарик. По думите му всеки акт като този, който Слави твърди, че ще предприеме, е много полезен на обществото. 

Няма да му е лесно, защото обществото вече е много по-информационно проводимо, не може да се маскираш. Но не искам да давам оценки и да съдя, каза още Дилов. 

На въпрос дали и защо, ако е така, Слави Трифонов харесва Ахмед Доган, Любен Дилов заяви, че има много хора, които го харесват. 

Истината е, че Ахмед Доган е едно от най-ярките присъствия в българската политика, все едно какво мислим за него - добро или лошо. Той има постоянна арка и е един герой, който постоянно се движи във възходяща линия и - дори когато има пропадания, те са винаги много драматични и обществено значими, допълни Дилов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1740

2

cepcem

17.09 2017 в 19:44

Смех, смех.

18215

1

Лопе де Вега

17.09 2017 в 14:15

Оффнюз, хайде малко по-сериозно, моля.

Поздрав!