Борисов за плановете на Слави: На думи е лесно

OFFNews 16 септември 2017 в 12:17 8937 0

„На думи е лесно, но като видим хората, ще стане ясно”. С тези думи премиерът Бойко Борисов коментира в Девин евентуалния политически проект на шоумена Слави Трифонов. Борисов също му пожела успех, защото „това е демокрацията“.

Вчера Слави Трифонов обяви че започва да търси българи, които да заместят сегашната политическа класа. В текста му се казва още, че българите ще решат дали новите претенденти за власт са достойни да заменят настоящите политици.

Борисов коментира:

"„Аз винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия и тогава става ясно колко трудно става. Ако е голяма партията, например ГЕЕБ има 1200-1300 само общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри , депутати, шефове на агенции, зам.-областни управители, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, откъде ще ги събереш”

„Един да те издъни, месеци наред се обясняваш. И казват: Това е управлението на ГЕРБ. Така че на думи е лесно, на като видим хората, ще стане ясно. Но му пожелавам успех, това е демокрацията”, допълни премиерът.

Във вечерно си шоу Трифонов не каза почти нищо за политическите си планове. Единствената публика в студиото в петък вечерта бяха сценаристите, които му задаваха въпроси.

Днес аз регистрирах свои профили във Facebook и в Twitter - те са казват "Слави Т. Трифонов". Това са реални профили. Който любопитства и иска да разбере защо съм написал това писмо и какво съм казал в него, да отиде там, заяви телевизионният водещ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews