Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков

Ковачки се опитва да използва "Гергьовден" като тоалетна хартия, твърди евродепутатът

OFFNews Последна промяна на 27 януари 2015 в 23:23 30239 26

Снимка Сергей Антонов

Николай Бареков.

Почетният председател на “Движение Гергьовден” Любен Дилов-син и депутатът Росен Петров ще съдят Николай Бареков.

Това става ясно от позиция на съюза от партии „Български демократичен център“, изпратена до медиите днес следобед.

С клеветите, които г-н Бареков избълва в медиите, ще се занимае българският съд, обявиха от БДЦ.

Бившите коалиционни партньори на лидера на "България без цензура" коментираха, че "поведението на Николай Бареков в последните два дни, в които раздава оценки, квалификации и обиди спрямо хора, които с нищо не са го заслужили, е тъжно".

Те твърдят, че в момента има "опитите за дестабилизиране на парламентарна група Български демократичен център".

"Огорчени сме, че Николай се опитва да прехвърли проблемите в партията си на Политическия съюз БДЦ, от болната на здравата глава, обвинявайки нас за собствените си грешки. Очевидно е, че Николай има партийни и финансови проблеми, и че хората, които напада, не са готови да платят сметката вместо него. Явно в момента търси, а може би е и намерил нов спонсор, съдейки по публикациите в някои медии" - обявиха от „Български демократичен център“.

Бареков: Ковачки се опитва да използва "Гергьовден" като тоалетна хартия

По-рано днес Бареков обяви, че "Христо Ковачки е единственият олигарх, който се опитва да си купи цяла парламентарна група, все едно някой от неговите колеги олигарси си купува поредна яхта или поредна S-класа."

"Въпреки че претендира за висок интелект, г-н Ковачки изигра много глупаво картите си, като спазари депутати на парче като на битпазар, скривайки се зад одиозните фигури на Любен Дилов-син и неговия колега Драгомир Стефанов, които мъкнах на гърба си цяла кампания. Интересно е каква ли заплата получават в момента псевдо-лидерите на БДЦ от своя ментор, за да изпълняват функцията на негови парцалени кукли. Истината е, че колегите от „Гергьовден“ не успяха да вземат дори и един депутатски мандат, въпреки че ние им дадохме водаческите места в родния за Любен Дилов-син 23 МИР, където той не можа да убеди своите съкварталци да гласуват за него", коментира Бареков.

Бившият телевизионен журналист твърди, че "Ковачки се опитва да използва партия Гергьовден и нейните лидери като смокинов лист или още по-точно - като тоалетна хартия, за да прикрие кражбата на цяла парламентарна група, преименувайки я на нищо незначещото БДЦ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.07 2015 в 17:36

. . Освен сеир, и надцакване, виждате ли някакъв друг смисъл? А, може би,разпределението на "субсидиите"? Пуснете поне снимки, как ги "разпределихте:" !

29.01 2015 в 17:02

По броя на гласувалите за ники дудука и долен лидеров може да се съди за интелектуалния дефицит в България

29.01 2015 в 17:00

росен и любен само по един път са ги .....
и сега има да доказват , че не са пiдали .....

29.01 2015 в 11:43

политическата пеперуда любенчо , и росен ше го съдят не за друго ами за това че не им е дал обещаните пари , сега очакваме и другата политическа пеперуда другарката нешка дето беше върла комунистка и тя да го съди , но пък ако тя не го съди значи си е получила целия хонорар !

28.01 2015 в 16:45

До SOS:
И четиримата (плюс Нешка)!

28.01 2015 в 15:31

И тримата да се гръмнат и с тях хилядите ахмаци гласували за тези олигофрени

28.01 2015 в 12:06

жалко за Дилов- син. Той се превърна в пудел- пазач на Ковачки. Мъни, мъни, мъни....

28.01 2015 в 11:59

Не хулете хората. Знаете ли колко гласове говорят едновременно в главите и на тримата? Да не мислите, че е лесно да отсееш един от тях? А как пък ще отсееш нормалния? Изобщо - това е много трудна работа.

28.01 2015 в 11:15

Росен Петров, Любен Дилов-син, Нешка Робева са съучастници в свинщината на Бареков. Би трябвало да им е съвестно. Сега като се появи информация за ББЦ БДЦ и каквото е там си представям беззъбите баби. Бареков няма съвест, ама останалите как спят.....

28.01 2015 в 11:03

До всички приятели с които сме имали спор миналото лято! Да съберете и дадете на куп парите от басовете които съм спечелил :))) казвах ли ви аз, че от голямото лайно Бареков още по голямо, още по миризливо, още по "лайнясало", даже ще да е разваления сифон Дилов.

Прочее, нещо в стил -законите на Мърфи:
"Колкото и голямо лайно да се покаже на хоризонта - в един момент Фъфляка ще се омаже още по голямо лайно!

ЕДИН ВИЦ: "Едни мухи били кацнали на ено прясно лайно и с голям ищах сърбали, лапали говната, мляскали. Като изяли всичките лайна и едната муха повърнала. Друга една, запитала: "А бе Дилов, защо повръщаш бе?". Мухата лайнарка отговорила: "А бе тамън съ наядъх и видях че имаше един косъм и к'къвто съм гнуслив...и ми се пригади."

те ти "Любо", те ти "Ники" :)))))