Лена Бориславова иронизира Хекимян във Фейсбук: Ще си спирачка от третото място

Коментарът ѝ е в отговор на публикация на Антон Хекимян, в която се заканва, че ще бъде "спирачка на катастрофата ПП"

Ружа Райчева 26 октомври 2023 в 16:42 8844 0

Лена Бориславова

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Лена Бориславова

Бившата говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова написа хаплив коментар под публикация в профила на кандидата на ГЕРБ за кмет на София Антон Хекимян във Фейсбук.

Антон Хекимян е споделил линк към свое интервю за БГНЕС, в което заявява, че управлението на "Продължаваме промяната" не е довело до промяна, а до застой и до "дърпане на ръчната спирачка". Заглавието на материала е: "Ние сме спирачката срещу катастрофата ПП". 

В коментарите под публикацията му се е включила и Лена Бориславова с лаконичен коментар: "Такава спирачка ще си от третото място...".

По-рано днес Алфа рисърч съобщи данните от последното си социологическо проучване за електоралните нагласи в столицата преди местните избори на 29 октомври.

Според изследването истинската битка в София ще бъде за второто място - между Антон Хекимян и издигнатата от БСП Ваня Григорова. Първото място отива за кандидата на ПП-ДБ Васил Терзиев, прогнозира Алфа рисърч. 

Проучването сочи, че първият и вторият в надпреварата за София ги дели само 1%, което значи, че изборните резултати много ще зависят от избирателната активност.

Тази сутрин Боряна Димитрова посочи, че резултатите на Антон Хекимян донякъде зависят от това колко хора ще гласуват за кандидата на "Синя София" Вили Лилков. По думите ѝ ако повече хора гласуват за Лилков, Хекимян би могъл да "навакса" преднината на Васил Терзиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!