Леа Коен за Кирил Добрев: Балканският простак е без конкуренция

Последна промяна на 07 юли 2014 в 22:59 72581 42

Леа Коен

Вари го, печи го - балканският простак си е без конкуренция.

Така Леа Коен коментира думите на Кирил Добрев в БНТ. На въпрос може ли жена да стане следващият лидер на БСП, Добрев отговори:

Аз жените ги предпочитам за други работи!

Единствената жена, чието име се е спрягало за лидер на БСП е зам.-председателят на парламента Мая Манолова.

Научих, че "големият ум" на БСП Добрев произнесъл крилато изречение за жените. Вари го, печи го - балканският простак си е без конкуренция, написа в личния си профил във Фейсбук Леа Коен.

Бившият депутат от Великото народно събрание и посланик на България в Белгия, Люкембург и Швейцария прогнозира и какво би се случило на Добрев за подобна реплика на запад.

За такава фраза във Франция ще падне правителството, в САЩ Добрев ще бъде набит публично, а в Германия или Швеция ще бъде освидетелстван, коментира Коен.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.07 2014 в 00:33

Тъжно и верно...!Понякога нещата и истините се виждат по добре отстрани. И да не скачаме на бой само защото някой е казал истината!

09.07 2014 в 23:55

Само Кричо Добрев да беше простак с мед да го намажеш. В този форум има доста от неговата кръвна група - вижте само какъв изискани изрази се употребяват тук - "лайно", "куха лейка".. Права е Леа Коен, простак до простака, мила моя майно льо... Аз Лично не се чувставам засеганта от подобни изцепки или определения като "куха лейка" или "стара чанта" с които изобилства речника на българските и балкански мъже. Баба Минка, една селска мъдра жена имаше много често поводи да каже: "Иринке, мама, туй простотията на чиляка, колкото и да е малко, все Й ммногууу". Ние, жените, също сме си виновни, защото позволяваме на простаците да ни управляват. Значи и ние сме прости. Жените от БСП имат повод да стартират вътрешнопартийно засега, а след това и наципнално движение "Простаците ВЪН от политиката"!!! Ние ще се присъединим.

09.07 2014 в 17:01

Такива сме,каквито сме.Стига сме се оплаквали и страдали от мнението на Леа Коен.Прочетох една книга на Леа Коен, беше скучна и трудна за четене. Не ме интересува нито тя,нито други хора в България,които говорят против
българския народ. Не може да се говори за балкански простак. Има простаци навсякъде.Ние сме това,което сме. Живеем в трудно време за България. има причини за това. В България не съм получава обиди,заплахи и омраза от никого. Не съм имала големи амбиции,но не съм и последната дупка на кавала.
Кирил Добрев е продукт на средата,в която е израстнал.На децата на другарите беше всичко позволено.Ние останалите бяхме прости,тъпи и без връзки. .Има умни хора,които са постигнали повече от него,но си мълчат. А трябва да говорят и да го натикат в миша дупка. Но никой не го прави,защото сме толерантни.
Пожелавам най-хубавото лято на всички българи тук и по света.

09.07 2014 в 12:18

Истина ли е, не е ли? Всеки сам да си прави изводите...
Леа Коен – Член на СДС; посланник на България в Швейцария (Берн); събира информация и досиета от швейцарските банки; член или кандидат член на масонската ложа “Билделберг”; провежда антибългарска политика и участвува в задкулисните игри; вероятно работи за чужди шпионски централи; “синя комунистка”; “пета колона”; член на Атлантическия клуб!

09.07 2014 в 09:47

Еми не знам. Нито в "леа" нито в "коен" има нещо БЪЛГАРСКО. Не знам що трябва да ни поучават разни "богоизбрани" фимейли. Особено пък като техните съсародници са били спасени от концлагерите благодарение на такива "балкански простаци" като българите. Друг път чакай благодарност от евреи.

09.07 2014 в 06:02

В България мъжете са добри и толерантни, а жените грижовни и красиви.
А Кирил Добрев е безгрижен веселяк.

09.07 2014 в 02:50

Балканский, нещо май и ти си минал на лека дрога. До колкото знам, нито ти, нито Гонзо Добрев сте ходили да спасявате евреите и на кухата лейка Леа, освен всичко друго трябва да и се признае и проявената тактичност и дипломатичност, че като говори за този простак, все пак казва "Балканският(!!!) простак е без конкуренция" Макар, че точния израз би трябвало да е Българският(!) простак. Защото туй говно не е нито каракачанин, влах, манго, сърбин, грък или турчин. Той е едно родно, разглезено миризливо лайно. И тук няма нищо общо спасението на евреите, първия български космонавт, головете на Стоичков и Димитров на Лайпцигския процес. А също и стотината вампири открити от професор Шопарски и трийсе и вторите поред мощи на Йоан Кръстител заради които Созопол ще е втори Ерусалим или обратното, Ерусалим ще е втори Созопол. Смешна работа е патриотарството.

09.07 2014 в 01:24

Ма вие верно скачате на мъжка чест, вместо да оцените като недостойно подобно изказване. Много, ма много тъжно

09.07 2014 в 00:35

Мъжа си е мъж,дали е в България или в чужбина,само дето на запад се изказват по дипломатично,а иначе безбройните убийства от битов характер не означават голямо уважение към жената.А за евреите имам за съжаление различно мнение от това което ни е натрапено,ма това е тема за друг разговор.Така че уважавайте си мъжете за да ви уважават и те не сравнявайте цяло стадо с една овца

08.07 2014 в 19:46

Да.Българският мъж е комплескиран и простак, но БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ харесват точно такива мъже - причината е, че българските жени са два пъти по-прости от простите български мъже!