Лъжа е! БСП няма да издига Първанов за президент

OFFNews 22 май 2021 в 14:11 1410 0

Лъжа е, че “БСП за България” ще издига Първанов за президент, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод медийни спекулации.

Такъв слух плъзна веднага след като стана ясно, че Столетницата и партия АБВ, създадена от бившия държавен глава Георги Първанов, ще се явят заедно на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

Ако си мислите, че и тази кампания за избор на народни представители ще превърнете в измислен конфликт БСП - президент, много се лъжете, подчерта лидерът на БСП.

Ето цялата й пизиция:

Виждам, че манипулаторите не спят и предлагат второ издание на един и същи сериал. Уж случайно някой споменал, че новата голяма коалиция вляво “май” ще издигне Георги Първанов за президент. И в студията се хвърлиха едни анализатори, едни коментатори да философстват по темата. Дори след като обявих, че това е лъжа и манипулация, те продължават да го коментират, че дори и да искат официално опровержение от Позитано. Опровержението е дадено още вчера. И ако си мислите, че и тази кампания за избор на народни представители ще превърнете в измислен конфликт БСП - президент, много се лъжете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови