Кунева за РБ: Не може непрекъснато един Иван Грозни да се опитва да убие създаденото

OFFNews 15 май 2016 в 12:59 5509 6

"Не може непрекъснато да има един Иван Грозни, който се опитва да убие създаденото."

Това заяви вицепремиерът, министър на образованието и лидер на ДБГ Меглена Кунева пред bTV по повод отношенията между партиите в Реформаторския блок.

Думите й напомниха ситуацията от последната седмица, при която лидерът на ДСБ Радан Кънев призова за подкрепа при евентуалното издигане кандидатурата на президента Росен Плевнелиев за втори мандат, без това да е съгласувано в РБ, както и за нападките на ген. Атанас Атанасов към министъра на здравеопазването д-р Петър Москов. Атанасов го определи като "наемник" на Бойко Борисов.

"Движение България на гражданите" влезе в този съюз като партията с най-голям електорален дял на изборите през 2013 г. и даде чистосърдечно ресурс и усилия за този проект, зачитайки приноса на всеки от нашите партньори като равен, заяви Кунева и допълни, че структурите на партиите в РБ по места работят заедно и очакват от централните ръководства Блокът да се укрепи и да бъде тежест в дясно-център.

Има нужда от разширяване на дясно-центъра и ние можем да постигнем това, категорична беше Кунева. 

Аз не съм в тоя „бизнес“ с омразата, не работя така, не съм постигнала това, което съм постигнала в политиката, на базата на омразата, нито в ДБГ някога сме имали такъв подход, коментира Кунева по повод репликата на Атанасов за здравния министър Москов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12884

6

Nimart

15.05 2016 в 21:50

Ако и извикаш: "Ку-ку", тя ти одговаря: "КПСС-БКП".

13340

5

Blagodatka Dushanova

15.05 2016 в 21:44

№-3,помниш ли как злословеше кукувицата срещу Светослав Малинов и срещу членовете на ДСБ,че са използвали преференцията та той да събере повече гласове...А ТЯ защо не мобилизира своите от дбг да гласуват с преференция за нея?...Аз пък ще ти кажа,че почти половината от членовете на дбг не харесват лидера си кунева.Затова не са гласували с преференция за нея.

13340

4

Blagodatka Dushanova

15.05 2016 в 18:26

Гадна ,червена кукувица,която снася яйцата си в чуждите гнезда,а излюпеното кукувиче изхвърля другите пилета!Какво пък тя е създала?Помня как затваряше набързо главите ,когато водеше преговорите за влизане в ЕС...Съгласи се да спрем 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй,и говореше пред кокошчиците -журналистки,че щом влезем,пак ще отворим преговорите по глава "Енергетика"...Лъже досущ ,като бойколеоне!Какви квоти е договорила за българските фермери и млекопроизводители?Отговорът е НИЩО!Но успя да си подреди собствената кариера!Червена кукувица,за съжаление и тя е от "фалшивите десни"

63994

1

Red or Dead

15.05 2016 в 13:55

Тука ПОСРЕДСТВЕНОСТТА е ясна...давноооо....госпуджа ЕЙСС...инак по войняговски...другарката Пръмова....в цикламено костмче, което мигом може да.....почервенее.....даже и тез думи и са много..
 
X

Да помогнем на украинските деца!