Quantcast

Кристалина Георгиева поведе хоро в Европейската комисия (снимки)

OFFNews Последна промяна на 02 март 2016 в 17:45 4444 8

Българският еврокомисар и зам.-председател на Европейската комисия Кристалина Георгиева поведе хоро в централата на Комисията.

Това се случи в рамките на българските дни в ЕК по случай Националния празник на страната ни.

На хорото се хванаха посланици на страни членки, евродепутати, директори на дирекции и др. 

"Благодаря на всички български и чуждестранни гости, които вчера направиха един истински български празник в сърцето на столицата на ЕС. И най вече на клуб "На хорото в Брюксел", група "Светулка" и група "Унисон" за тяхното участие и това, че поддържат българския дух и популяризират родните традиции в чужбина. За пример сте!", написа на страницата си във Facebook Георгиева. 

Българските дни ще продължат с обедни менюта с български ястия, които ще бъдат представени в столовата на Европейската комисия. Ще могат да се опитат боб по манастирски, шопска салата, баница с праз лук и спанак, мусака, мешана скара, бисквитена торта и кисело мляко с мед и орехи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.03 2016 в 11:05

КАТАСТРОФАТА С Т.НАР. БЕЖАНСКА КРИЗА Е ЛИЧЕН ПРОВАЛ НА ЕВРОКОМИСАРКАТА!! ЛИЧЕН ПРОВАЛ НА СЛАНИНА ГЕОРГИЕВА! АМА КАКВО И ПУКА - ДРУСА ТЕЛЕСА И КЪЛКИ - ТРЪЦ-ПРЪЦ, ТРЪЦ-ПРЪЦ, ОХА-ИХУ-ХОП'ППААА..ХОППА, ИХУ-У-У-У-У

ОТВРАТ!
03.03 2016 в 10:57

@Иван. Хасане, не се напрягай много, няма да минеш за българин:). хорА играят и албанци, бошняци, хървати, румънци, аборигени, хотентоти, маори, че и пигмеи дори. Също така и патагонци! Анандън му, боклук! Айде, тропни една ръченица поне, тя е българска, румънска, сръбска работа. Ако па си преял с овнешки курбан, лют алабаш-туршия, резлива боза и йени ракъ с нарязана ряпа - фащай хорото, 'ма гле'й да го виете край кенефа у двора ви, че да не напълниш потурите, потурко :)))

03.03 2016 в 00:59

До "Полковник": Полковник от коя армия си ти бе животно долно. Явно от не консумираща свинско , официално. Ти и всички останали драскачи сте гнусни безродници.Отвратителни уроди!

02.03 2016 в 22:56

хорото има своя биологически смисъл. след като са се натъпкало с боб с наденици, фасули със сланина, бахури, вина, ряпа алабаш и гулия, тия прудоти са фащат за ръце и почва едно тръскане, тръцкане и пърдене на люти пръдни с цел изпразване на стомаха, олабване на халката и изсиране - най често в поточето от където си наливат вода в дамаджаните или си перат потурите. Представям си Сланина Георгиева какви люти фъсни е забила след хорцето - направо е просълзила народа. Останалите европърдялници сигурно и те са се опърдяли и окендзали. Сити-сити! Да им приседне всяко евро което са изяли - и дваж по-вече всяко евро което похарчват за мюсюлманските пълчища! ПРОЧЕЕ ТОВА МЕ ПОДСЕЩА, ЧЕ КАТАСТРОФАТА С Т.НАР. БЕЖАНСКА КРИЗА Е ЛИЧЕН ПРОВАЛ НА ЕВРОКОМИСАРКАТА!! ЛИЧЕН ПРОВАЛ НА СЛАНИНА ГЕОРГИЕВА! АМА КАКВО И ПУКА - ДРУСА ТЕЛЕСА И КЪЛКИ - ТРЪЦ-ПРЪЦ, ТРЪЦ-ПРЪЦ, ОХА-ИХУ-ХОП'ППААА..ХОППА, ИХУ-У-У-У-У

ОТВРАТ!

02.03 2016 в 20:26

Тая червена парантия криСталинка не пропуска да си покаже селянията, да орезили и себе си и България, аман от изстъпленията на червените боклуци.

02.03 2016 в 19:47

Тя само за това става но поудъртя не знам дали ще развява байрака.

02.03 2016 в 19:13

Докато народа в България изнемогва дъртата кукумявка и дай хорда да си друса сланините.

02.03 2016 в 18:47

Тая нефелница друго не може да направи, освен хора да друса... То, цялята Европейска Комисия занищо не става. Сега покрай историята на гръцко-макендонската граница и отказа на другата изкуфяла леля - Меркел, съвсем ще ни си стъжни тук.

Цензурираните медии в Европа не дават истинската картина в Гърция, ама Който е ходил в Атина, знае какво е с тези мигранти.

Пир по време на чума, по "европейски"